SKAT er også blevet snydt under far Mögers prestige-byggeri

Farcen fortsætter: SKAT er blevet snydt for penge i stort byggeprojekt med skatteminister Thor Mögers far, Torben Möger, som bygherre

Far og søn: Skatteminister Thor Möger (th) kan næppe være tilfreds med, at SKAT er blevet snydt for penge under far Torben Mögers prestigeprojekt Isbjerget på Aarhus Havn (Fotocollage: Carsten Bundgaard/Lars Just)
Far og søn: Skatteminister Thor Möger (th) kan næppe være tilfreds med, at SKAT er blevet snydt for penge under far Torben Mögers prestigeprojekt Isbjerget på Aarhus Havn (Fotocollage: Carsten Bundgaard/Lars Just)

Det halter gevaldigt for direktør for PensionDanmark Torben Möger Pedersens prestigeprojekt, lejlighedskomplekset Isbjerget på Aarhus Havn.

Ekstrabladet.dk har beskrevet, hvordan 3F har blokeret arbejdet for tømrerne og snedkerne på projektet, da en række polske arbejdere mangler at modtage 500.000 kr. i løn, feriepenge og ... pension.

Læs:

Se også: Mög-ungens far og fagboss bag polske arbejdere - der ikke har fået løn

Men en anden ting er også helt gal. En sag, som ikke mindst må få Torben Mögers søn, skatteminister Thor Möger, til at spærre øjnene op.

Det er nemlig ikke kun de polske håndværkere, der er blevet snydt - det samme er SKAT.

- I skal prøve at snakke med Torben Mögers søn. For der er da heller ikke afregnet skat derude, konstaterer faglig sekretær i 3F, Claus Ørskou, til ekstrabladet.dk.

Aldrig indbetalt til SKAT
Ifølge en a'conto-udbetaling, som Århus Stiftstidende har set, er der blevet tilbageholdt skat af den løn, de polske håndværkere har nået at få for deres arbejde.

Det står således sort på hvidt, at arbejdsgiveren, firmaet Handtrade, har tilbageholdt halvdelen af den polske medarbejders løn til skat og arbejdsmarkedsbidrag.

Der er blot ét problem: Pengene er bare aldrig indbetalt til SKAT.

- Ja, det er rigtigt, at der er tilbageholdt arbejdsmarkedsbidrag og skat i den løn, vores polske medarbejdere har fået udbetalt. Pengene er ikke indbetalt til SKAT. Det kunne vi ikke, så længe polakkerne var nye i landet og ikke havde fået cpr-numre, forklarer Handtrades direktør Henrik Andersen til Århus Stiftstidende.

Og SKAT kan godt skyde en hvid pil efter at se pengene. Handtrades kasse er nemlig tom.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra skatteminister Thor Möger Pedersen, da han er på ferie. Det samme gælder hans far, Torben.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen