Inger Støjberg skal skilles

Tidligere beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) skal skilles fra sin mand, Jesper Beinov

Jesper Beinov og Inger Støjberg skal skilles (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Beinov og Inger Støjberg skal skilles (Foto: Ernst van Norde)

Det blev hverken for evigt eller for altid for Venstres Inger Støjberg og manden Jesper Beinov. Efter seks års ægteskab har parret nemlig besluttet sig for at blive skilt.

– Vi har haft mange rigtig gode år sammen, og nu er vi blevet enige om at gå hver til sit, fortæller den 39-årige Inger Støjberg til ekstrabladet.dk.

LÆS:

Venstres Peter Christensen skal skilles

Parret blev kærester for otte år siden, men nu er det slut, forklarer Støjberg i et toneleje, der er langt mere afdæmpet, end det hun normalt anvender, når hun brøler løs i Folketinget:

– Det er sket i enighed og helt udramatisk, siger hun og tilføjer hurtigt:

– Vi er fortsat de bedste venner.

Privat er privat
Igennem hele Inger Støjbergs karriere har hun med næb og politikerklør holdt fast i, at privat er privat. Ingen journalister i hjemmet og ingen par-interviews. Det forsøger hun også nu. Udover de få sætninger bliver ekstrabladet.dks spørgsmål som for eksempel, hvordan hun har det, og om det er hendes politiske liv, der er årsagen til skilsmissen, besvaret ens:

– Det har jeg ingen kommentar til. Det er privat, lyder det kontante svar.

Beholder huset
Parret, der ikke har børn, bor i Hadsund, og pendler til deres arbejdspladser i Købehavn. Inger Støjberg bliver boende i parrets hus i det nordjyske, mens Jesper Beinov flytter til København. Her vil han komme en del tættere på sin arbejdsplads hos Berlingske, hvor han er debatredaktør.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jesper Beinov, der bekræfter at parret går hver til sit, men ikke har yderligere kommentarer