Uro i Helle T's bagland

Aalborg-socialdemokrater langer ud efter partitoppen

Helle Thorning-Schmidt har ikke kommenteret kritikken fra Aalborg-socialdemokraterne. (Foto: AP)
Helle Thorning-Schmidt har ikke kommenteret kritikken fra Aalborg-socialdemokraterne. (Foto: AP)

- Statsminister Helle Thorning-Schmidt og den øvrige del af den socialdemokratiske partitop i Folketinget er ude af trit med virkeligheden.

Det er ifølge tv2.dk hovedbudskabet i et brev fra de nordjyske socialdemokrater til partitoppen afsendt i forbindelse med indgåelsen af skattereformen med Venstre og Konservative.

Læs også:

Johanne er rasende. (Foto: Mogens Flindt) Dansk politik - 22. jun. 2012 - kl. 20:22 Johanne: Regeringen pisser på vælgerne

Brevet, der var en advarsel om, at Socialdemokraterne på kommunalt plan ville blive straffet hårdt for samarbejdet med de borgerlige, var underskrevet af gruppeformanden i den socialdemokratiske byrådsgruppe i Aalborg, Hans-Henrik Henriksen, og Martin Mølholm, der er socialdemokratisk fællesformand i Aalborg.

Før brevet blev sendt, indgik regeringen skatteforlig med Venstre og Konservative, og det nåede brevskriverne at forholde sig til, da den endelige version af brevet blev afsendt, rapporterer tv2.dk.

Læs også:

Dansk politik - 23. jun. 2012 - kl. 17:49 TV: Se om Johanne er kølet ned

'Hverken den socialdemokratiske vælger, eller vores partis medlemmer, har lyst til at få mere sat ind på sin løncheck, når pengene kommer fra den arbejdsløse nabo, kollegaen der er blevet langtidssygemeldt, eller datteren der ikke har været i stand til at få anvist arbejde, efter endt uddannelse. Danskerne og dermed vælgerne er derimod optaget af den nære hverdag - ikke langsigtede 2020-planer, skrev Aalborg-partiledelsen til parti-ledelsen på Christiansborg.

Helle Thorning-Schmidt har ikke kommenteret kritikken fra Aalborg-socialdemokraterne.

Læs også:

Se også: Aaen: Vi stiller ikke mistillidsvotum

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen