Villy dybt berørt af ulykke

Villy Søvndal er 'meget ked af og berørt over', at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i trafikulykke

Villy Søvndal er dybt berørt over, at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i en trafikulykke (Foto: Thomas Fredberg, Polfoto)
Villy Søvndal er dybt berørt over, at partifællen Dorthe Laustsen er blevet alvorligt kvæstet i en trafikulykke (Foto: Thomas Fredberg, Polfoto)

I dag kom det frem, at det var den århusianske sundheds- og omsorgsrådmand, SF'eren Dorthe Laustsen, der i går blev alvorligt kvæstet i den voldsomme trafikulykke mellem Odder og Ørting i Østjylland.

Læs:

Se også: SF-politiker alvorligt kvæstet i bilulykke

Den nyhed har rystet SF-formand og udenrigsminister Villy Søvndal.

- Jeg er meget ked af og berørt over, at Dorthe og hendes mand er kommet så alvorligt til skade i en trafikulykke. Jeg kan forstå, at det for især Dorthes vedkommende er meget alvorligt. Det gør mig utrolig ondt, siger Villy Søvndal i pressemeddelelse.

- Alle I SF krydser nu fingre for, at Dorthe og hendes mand kommer på benene igen uden alt for store mén. De og deres familie er i mine tanker, siger Søvndal videre.

Læs også: Kolliderede med skraldebil: Kvinde i livsfare

Ulykken skete i går eftermiddags, da den 67-årige Dorthe Laustsen og hendes mand kørte med en påspændt trailer i sydlig retning ad Horsensvej mellem Odder og Ørting. Af uvisse årsager havnede de pludselig i den modsatte kørebane, hvor der skete frontalt sammenstød med en skraldebil.

Dorthe Laustsen ligger stadig på intensivafdelingen på Skejby Sygehus, men hun meldes efter flere operationer i stabil tilstand. Hun var dog en overgang i overhængende livsfare.

Føreren af skraldebilen - en 56-årig mand fra Odder - slap uskadt fra ulykken, og Dorthe Laustsens mand slap med mindre kvæstelser.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen