Første ord fra Özlem

Alle venter på at høre, hvad Özlem Cekic vil stemme til skattereformen. Nu skriver hun sine første ord i sagen

Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO
Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO

Efter at SF'eren Lisbeth Bech Poulsen grådkvalt blev banket på plads i sagen om skatteaftalen og nu har meldt sig blandt ja-sigerne, er Özlem Cekic stadig en dark horse.

Hun har tidligere meddelt, at hun vil stemme nej til den brede skatteaftale, men ingen har kunnet få ord fra hende, fordi hun er på udvalgsrejse i USA.

Nu skriver hun en besked på sin Facebook-profil.

'Kære Venner. Jeg er stadig på udvalgsrejse med beskæftigelsesudvalget i USA. Tv2 står nede i lobbyen og vil gerne have min kommentar. Jeg vil det sige det samme til dem som til jer, at jeg først udtale mig, når jeg er tilbage lørdag eftemiddag i Danmark. Jeg håber I har tålmodighed til at vente. Jeg løber nemlig ingen steder:-), skriver hun på Facebook her til aften.

SF's gruppeformand Pernille Vigsø Bagge fastslog efter SF's dramatiske gruppemøde i dag, at alle SF'ere stemmer for den skatteaftale, som regeringen har indgået med Venstre og De Konservative. Men ifølge Özlems lokalformand i SF Bispebjerg, Hans Daugaard, skal man ikke regne med, at hun nu også vælger at støtte skatteaftalen.

- Hun kæmper for de svageste, og hun har hele tiden sagt, at hun ikke kan leve med, at man skærer ned på de svageste. Derfor kan man ikke piske hende til at stemme anderledes, Hans Daugaard, formand for SF Bispebjerg i København, til Jyllands-Posten.

Özlem Cekic selv afslører altså ikke noget endnu. Men hendes opdatering på Facebook har allerede fået mere end 50 reaktioner.

Susanne Sevel-Johansen skriver:

- Ok Cekic, så hiv op i nederdelen, og lad os se "dem"............, mens Allan Ohms skriver:

- Hvor svært kan det være? Du har ksrevet til os, at du med 100 % sikkerhed stemmer mod? Er det en ny Carina, du er i gang med?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen