Rohde om Villy: Barnagtig nar

Venstres Jens Rohde langer ud efter Villy Søvndal på Facebook

Jens Rohde langer ud efter Villy Søvndal (Foto: Ernst Van Norde og Thomas Sjørup)
Jens Rohde langer ud efter Villy Søvndal (Foto: Ernst Van Norde og Thomas Sjørup)

Det er ikke kun i Enhedslisten, at der bandes over Villy Søvndal og SF. Også Venstres Jens Rohde lufter sin holdning på Facebook:

LÆS: SF’er: Villy og Thor taler usandt

'Mageløs amatørisme Villy! Først giver andre skylden for, at du indgår en aftale med VK. Så forsøger du at give indtryk af, at Johanne Schmidt Nielsen lyver om forløbet,' skriver han og fortsætter:

'Og endelig bruger du samme anledning til at håne dem, som du har lavet en aftale med, for at sende "korpulente folk" til forhandlingerne og være billigt til salg. Sådanne udtalelser oven på et forlig er vist aldrig set af en partileder før i dansk politik. Men sav du bare videre på den gren, du sidder på. Du opfører dig som en ansvarsforflygtende barnagtig nar, og det klæder dig ikke.'

Dårlig stil
Han er ikke den eneste fra Venstre, der har været logget på Facebook for at give et råd til Villy Søvndal:

'En lille opfordring til udenrigsministeren. Når man har indgået en aftale med andre partier, så bruger man tiden på at forklare OG forsvare aftalen ikke nedgøre de partier, som man har lavet aftalen med. Man forklarer og forsvarer heller ikke sin aftale ved at skabe falske myter om de partier, man har forhandlet med, men ikke opnåede enighed med. Det er dårlig stil, og det giver blot det indtryk, at man (udenrigsministeren) ikke kan, vil eller tør forsvare sin egen regerings aftale,' skriver Tina Nedergaard (V)

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen