Pia K. sviner Sverige: - Løgn er blevet svensk mentalitet

Pia Kjærsgaard retter et uset skarpt angreb på vore svenske naboer

Pia Kjærsgaard går skarpt i rette med svenskerne i sit ugebrev. (Foto: Jens Dresling)
Pia Kjærsgaard går skarpt i rette med svenskerne i sit ugebrev. (Foto: Jens Dresling)

Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, retter i sit ugebrev under titlen 'Den svenske løgn' et hidtil uset skarpt angreb på vort naboland Sverige, som politikeren kalder 'udlændingepolitikkens Utopia'.

Pia Kjærsgaard skriver bl.a., at folketallet i Sverige er steget med en halv mio. pga. familiesammenføringer og kritiserer vort naboland for ikke at tage hånd om kriminalitet og uorden i bl.a. Malmø.

Ugebrevet sluttes af med en kæberasler til svenskerne, da Pia Kjærsgaard bl.a. beskylder vort broderfolk for at have tillagt sig 'løgn og forstillelse' i deres svenske mentalitet:

Læs Også:

EKSTRA har været med Pia Kjærsgaard på charmetur. (Foto: Klavs Bo Christensen) Dansk politik Pia K. stak af fra livvagterne

Men DF-lederen går også i rette med den voksende chikane af jøder, som tidligere har skabt overskrifter.

'Under Besættelsen udgjorde det neutrale Sverige en sikker havn for flere tusinde danske jøder, som dermed blev reddet fra undergangen i nazisternes dødslejre. Sverige var frihedens land. I dag gjalder råbet ”jävla jude” eller det arabiske ”yahoud” gennem gaderne i Malmø, og Simon Wiesenthal Centeret i Wien anbefaler jøder at gå i en stor bue udenom Malmø, hvor selv borgmesteren, Ilmar Reepalu betegnes som et problem, fordi han forbød publikum adgang til en tenniskamp mod Israel, da dette ifølge ham kunne skabe uro i byen. Ja, selv præsident Obama har ytret bekymringer om tilstandene i Malmø,' lyder det bl.a. i ugebrevet.

0 kommentarer
Vis kommentarer