TV: Jeg er ekstrem muslim - men elsker Pia Kjærsgaards ord

Op mod 10.000 ekstreme muslimer nægter at stemme i Danmark - ekstrabladet.dk har mødt to af dem. Se her hvorfor de elsker Pia Kjærsgaard og hader demokratiet

Her missionerer Ali Salim (i midten) og Adnan Avdic (til højre) på Nørrebro. (Foto: Jakob Jørgensen)
Her missionerer Ali Salim (i midten) og Adnan Avdic (til højre) på Nørrebro. (Foto: Jakob Jørgensen)

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard - ekstreme muslimer er afskyelige

- Jeg elsker Pia Kjærsgaards ord. Hun siger demokrati og islam kan ikke gå hånd i hånd. Hun har ret. Hun har ret. DF har ret. Det er fuldstændig sådan, det skal forstås, lyder det energisk fra Adnan Avdic, der møder ekstrabladet.dk sammen med sin muslimske ven og trosfælle Ali Salim.

DOKUMENTATION: Her er hele interviewet med de ekstreme muslimer

Spørger man Adnan, hvorfor han har mere respekt for Pia end de øvrige kandidater, som er langt mere forsonlige over for muslimske tilflyttere, forklarer han:

– Fordi hun er ærlig. Pia Kjærsgaard er ærlig.Hvorfor? Hun siger lige ud, I er fjender af islam. Hun kan ikke lide muslimer. De andre pakker det ind. Vi ved, hvor hun står.

Frygt Allah
Pia skal dog hverken forvente Adnan’s eller Ali’s stemmer eller ekstra hjælp til at dele DF-brochure ud. For nok deler de ifølge Adnan et grundlæggende synspunkt, men midlet til at bekæmpe hinanden deler de ikke.

- Vi er ude i gader for at fortælle folk, at de ikke skal stemme. De skal frygte Allah, siger Adnan.

Indtil videre er det lykkedes de to salifister at få 300 muslimer som stemte ved sidste folketingsvalg til ikke at stemme denne gang. Derudover har de fået 300 planlagte førstegangsvælgere til at blive hjemme i sofaen, vurderer Adnan og Ali.