Tidligere PET-chef: 'Forkert beslutning, Helle'

Tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen kritiserer Helle Thornings brug af PET

Helle Thorning skulle aldrig have skubbet PET foran sig i sagen om Henrik Sass Larsens manglende sikkerhedsgodkendelse.

Det mener tidligere PET-chef, Hans Jørgen Bonnichsen, der kritiserer statsministeren, blot 24 timer efter Henrik Sass Larsen igen blev lukket ind i varmen som gruppeformand hos Socialdemokraterne

- PET er ikke problemet her. Det reelle problem er, at de er blevet skubbet foran Helle Thorning-Schmidt, og jeg er dybt uenig i den beslutning, der er truffet. Der er jo ikke en tøddel, der er ændret i sagens omstændigheder, siger Hans Jørgen Bonnichsen til ekstrabladet.dk.

Læs Også:

Se også: Justitsminister Bødskov sylter Sass-klage

Den tidligere PET-boss hilser det derfor velkomment, at Henrik Sass Larsen nu tilsyneladende ikke længere udgør en sikkerhedsrisiko.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg aldrig nogensinde har kunne se, hvorfor Henrik Sass skulle udgøre en sikkerhedsrisiko. En rocker kan ikke udgøre en risiko for rigets sikkerhed. Hvis det har været vurderingen, så tilskriver vi rockerne en større ære, end de nogensinde har fortjent, siger Hans Jørgen Bonnichsen med henvisning til Suzuki-Torben, der plejede omgang med Henrik Sass Larsen, inden han i september blev droppet som ministeremne.

Læs Også:

Se også: Inger Støjberg (V): - Den sag stinker

- Det har hele tiden været op til Helle Thorning-Schmidt at godkende, hvorvidt Henrik Sass Larsen kunne blive minister. PET foretager kun sikkerhedsundersøgelsen, lyder det fra Hans Jørgen Bonnichsen.Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen