Suzuki-Torben: Tillykke med det, Sass

Suzuki-Torben er glad for Henrik Sass Larsens comeback. Men han er ked af, at de ikke længere taler sammen

Bandidos-rockeren Torben Ohlsen Jensen går under kælenavnet Suzuki-Torben (Foto: ekstrabladet.dk)
Bandidos-rockeren Torben Ohlsen Jensen går under kælenavnet Suzuki-Torben (Foto: ekstrabladet.dk)

'Hej Sass ... talte med Murat senere ... Bad ham lukke røven ... De skal bare skrubbe af ... Husk Sass ... vi er de stærkeste.'

'Hey. Skal hilse fra Tommy. Vi sidder i Køge og nyder det. Alt godt. Sass.'

Sådan lød sms'erne mellem socialdemokraternes nye gruppeformand, Henrik Sass Larsen, og Bandidos-rockeren Torben Ohlsen-Jensen, der går under navnet Suzuki-Torben.

De to sms'er kostede Henrik Sass Larsen hans politiske karriere, da PET mente, at han ikke kunne blive minister, fordi han udgjorde en sikkerhedsrisiko ved at omgås farlige mennesker som Suzuki-Torben.

Siden har den nye gruppeformand og Suzuki-Torben ikke talt sammen, men det vækker alligevel begejstring i Køge, at Henrik Sass Larsen nu har fået sit comeback.

- Jamen tillykke. Jeg er da glad på hans vegne. Det fortjener han. Det er jo ligesom der, han hører hjemme. Så håber jeg bare, at han vil passe sit arbejde ordentlig og tjene det danske folk, siger Suzuki-Torben til ekstrabladet.dk

LÆS OGSÅ:

Sass: Det var Helle, der ringede

Sms'erne faldt dagen efter, at Henrik Sass Larsen havde siddet på en café i Køge sammen med vennen Tommy Kamp og Suzuki-Torben. Her blev der angiveligt diskuteret, hvordan Henrik Sass Larsen kunne hjælpe Suzuki-Torben i sin forældremyndigheds-sag, som socialdemokraten angiveligt havde lovet, at han ville. Til gengæld skulle Suzuki-Torben så agere bodyguard for den Henrik Sass Larsen.

Men den aftale løb den nye gruppeformand siden fra, men Suzuki-Torben bærer ikke nag over den sag. Han håber bare, at Henrik Sass Larsen vil tage et nyt kig på sagen.

- Jeg vil da nok sige, at han burde overveje en ekstra gang, om han ikke skulle hjælpe i sagen. Det er jo første gang hvor PET er indblandet i en børnesag om forældremynidghed. Jeg har aldrig hørt om det før. Hvad skal de der med deres beskidte lapper? Det kunne jeg godt tænke mig at få en forkalring på. Det samme burde Henrik Sass Larsen få. Hvorfor er han blevet smidt ud, siger Suzuki-Torben til ekstrabladet.dk

LÆS OGSÅ:

Sass fastholder sag mod S-ministerier

Suzuki-Torben har dog ikke længere kontakt til Henrik Sass Larsen, og han forventer heller ikke, at de to kommer til at tale sammen foreløbigt.

- Arh, jeg har på fornemmeren, at han forsøger at undgå mig. Tror du ikke? Sådan lige nu i hvert fald. Jeg kan bare ikke forstå det, for jeg er faktisk en ret fin fyr. Det er faktisk det, jeg er mest fortørnet over, siger han og tilføjer:

- Han burde ikke skamme sig over at omgås mig. Tværtimod. Han skulle da være glad for, at jeg henvender mig til ham. Men han er jo bare glad for sit job.