Forældre kræver undskyldning fra Ayfer

14-årige Frida og hendes forældre vil nu have borgmester Ayfer Baykal til at sende dem en personlig undskyldning

Tom og Birgitte Jersø er chokeret over, at det tog Københavns Kommune 3 måneder at anerkende sit ansvar (Foto: ekstrabladet.dk)
Tom og Birgitte Jersø er chokeret over, at det tog Københavns Kommune 3 måneder at anerkende sit ansvar (Foto: ekstrabladet.dk)

Tom og Birgitte Jersø var overvældet af lykke, da de tidligere i dag fik beskeden om, at Københavns Kommune endelig tager ansvaret for deres datters faldulykke.

Det betyder, at 14-årige Frida får erstatning for den lammelse, som hun har pådraget sig fra navlen og ned, efter hun faldt gennem et råddent gelænder på Dronning Louises Bro.

Selv om ulykken skete helt tilbage i januar har familien indtil i dag kæmpet med Københavns Kommune for at få dem til at tage ansvar for den tragiske ulykke. Og det er den behandling, som Frida og forældrene nu kræver en undskyldning for.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lam 14-årig får erstatning

- Frida vil have en undskyldning fra Ayfer. Frida har haft det rigtig dårligt på grund af skyldfølelse, og nu indrømmer borgmesteren, at det er kommunens ansvar, så det er kun rimeligt. Det håber jeg, at hun har format nok til, siger Birgitte Jersø, inden faderen, Tom Jersø tilføjer:

- Det er sørgeligt, at der skal så meget pres fra blandt andet medierne til, før man tager det seriøst. Det er lidt uhyggeligt. Det var jo først, da medierne gik ind i dagen, at der skete noget, siger faderen om sagen, hvor Ekstra Bladet blandt andet afslørede flere andre gennemtærede gelændere rundt omkring i København.

14-årige Frida skal frem til den 8. juni ligge indlagt til genoptræning i Hornbæk.

1 af 2 Der er på nuværende tidspunkt ikke udsigt til, at 14-årige Frida får følelsen tilbage i benene. (Privatfoto)
2 af 2 Tom og Birgitte Jersø er chokeret over, at det tog Københavns Kommune 3 måneder at anerkende sit ansvar (Foto: ekstrabladet.dk)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere