Borgmester: Fortsat ingen garanti til lam pige

Selvom Københavns Kommunes advokat konkluderer, at der kan være grundlag for erstatning, vil Ayfer Baykal intet garantere

Det var fra Dronning Louises Bro, at to 14-årige piger styrtede ned og kom slemt til skade i januar. (Grafik: Kenneth Meyer og Martin Lehmann)
Det var fra Dronning Louises Bro, at to 14-årige piger styrtede ned og kom slemt til skade i januar. (Grafik: Kenneth Meyer og Martin Lehmann)

De to 14-årige piger, der i januar faldt ned fra Dronning Louises Bro i København og kom alvorligt til skade, må vente yderligere nogle dage, inden de finder ud af, om Københavns Kommune vil give erstatning.

Det slår teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal (SF) fast over for ekstrabladet.dk.

- Desværre er dette ikke den endelige afgørelse. Men vi er kommet en erstatningssag nærmere. Men jeg vil ikke give falske forhåbninger, førend den helt endelige, juridiske afgørelse ligger fast, siger hun.

Læs Også:

Se også: Advokat: Kommunen skal betale lam pige

Men pigernes forældre siger, at de er trætte af at vente på afgørelsen og af at blive holdt hen. Hvorfor skal de vente yderligere en weekend på at få svar?

- Det er en meget kompliceret sag, og jeg vil som sagt ikke give falske forhåbninger til nogen. Det ville være forkert. Hvis det her havde været en politisk sag, havde vi jo bare stemt om det, og så havde hun fået erstatning. Men det er en juridisk sag - og så skal grundlaget være helt på plads.

Læs Også:

Se også: Vestager ind i sag om lam pige

Københavns Kommune venter den endelige advokatundersøgelse mandag i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere