Joachim B. overnatter på sit kontor

I modstand mod, at politikere får tilbudt lejligheder af Folketinget, har Joachim B. Olsen valgt at overnatte på sit kontor

Joachim B. Olsen (LA) er modstander af, at mange politikere får stillet en lejlighed til rådighed skatteborgernes regning.

Læs: Samuelsen bor i gratis lejlighed

Derfor vælger den tidligere kuglestøder fra Aarhus ofte at overnatte på sit Christiansborg-kontor i hverdagene.

- Jeg har sovet herinde på kontoret mange gange, og jeg har en luftmadras, som jeg puster op, siger Joachim B. Olsen til jp.dk.

Klik på billedet over artiklen og se, at det ikke kun er på sit kontor, at Joachim B. ynder at sove

Han har valgt ordningen for at undgå en kovending i forhold til, hvad han tidligere har sagt om de skatteyderbetalte politiker-lejligheder.

- Det er symbolet på et samfund, hvor vi betaler for meget i skat, mens politikerne til gengæld definerer vores behov og indretter vores liv. Og fordi jeg havde sagt det, fangede bordet jo, siger han til jp.dk.

Den går ikke
Men ifølge Folketingets sikkerhedschef, Kim H. Pedersen, er de nye folketingsmedlemmer dog 'blevet oplyst om, at man ikke må overnatte og indlogere sig på Christiansborg'.

- Medlemmerne får økonomisk kompensation for dobbelt husførelse. De penge skal netop bruges på husleje, siger han til jp.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere