Meta Fuglsang er endnu ikke klar til at tale

Ekstrabladet.dk fandt den flygtede Meta Fuglsang på stationen i Kolding

Meta Fuglsang har først lyst til at tale mandag (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Meta Fuglsang har først lyst til at tale mandag (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SF LANDSMØDE, KOLDING (ekstrabladet.dk) Panikken var ikke til at tage fejl af, da ekstrabladet.dk søndag aften fandt den vragede næstformand Meta Fulgsang på stationen i Kolding.

LÆS: Drama efter næstformænds-valg: Meta flygtede grædende

Rygterne var ellers gået om, at hun var blevet sendt direkte på et tog til København, efter hun grædende blev smuglet ud fra landsledelsens møde, hvor hun måtte se sig slået af Mattias Tesfaye og Mette Touborg i kampen om næstformandsposten i SF.

På stationen i Kolding var hun i selskab med et andet SF-medlem, Trine Pertou Mach, der hurtigt spottede ekstrabladet.dks reporter med et panisk blik. Ingen tvivl om, at de havde forventet, at pressen for længst havde forladt Kolding, der husede årets landsmøde.

- Heeeejjj, sagde Trine Pertou Mach, der gik et par skridt tilbage og skubbede til Meta Fuglsang, som var i gang med at købe togbilletter, så hun var klar over, at ekstrabladet.dk var til stede.

Det fik Meta Fuglsang til at kigge forvirret op, samtidigt med at billetkøbet blev forsøgt færdiggjort.

- Jeg har altså ikke nogen kommentar. Jeg er først klar til at snakke i morgen, sagde Meta Fulgsang, hvis røde øjne og rande under øjnene ikke var til at skjule.

- Hvordan har du det?

- Jeg har ingen kommentar, og det håber jeg, at du vil respektere.

Herefter satte både Pertou Mach og Fuglsang i sprint. Ikke kun for at slippe for ekstrabladet.dk, men også fordi deres tog allerede var på perronen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere