Aaen: Kommer til at savne 'turene' med Mærsk

Enhedslistens Frank Aaen har ikke været bleg for at tage sine ’ture’ med Mærsk Mc-Kinney Møller. Det kommer han til at savne

- Jeg kan ikke klage over den behandling, jeg har fået, siger Frank Aaen om sit forhold til Mærsk (Foto: Jesper Stormly Hansen, Polfoto)
- Jeg kan ikke klage over den behandling, jeg har fået, siger Frank Aaen om sit forhold til Mærsk (Foto: Jesper Stormly Hansen, Polfoto)

Som fast deltager ved A.P. Møller-Mærsks generalforsamlinger har Enhedslistens Frank Aaen taget sine diskussioner med den nu afdøde, legendariske skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller.

Men der er absolut ingen bitterhed at spore hos Aaen, når han skal beskrive deres forhold.

- Det er epoke i dansk erhvervsliv, der er slut. Alle og enhver ved jo, at jeg har haft nogle ture med ham gennem årerne. Dem kommer jeg da bestemt til at savne, siger han til ekstrabladet.dk

Læs: Ekspert: Derfor elskede alle Mærsk

Bitter var imidlertid, hvad Frank Aaen modtog, da han fyldte 60 år. Mærsk-koncernen havde nemlig sendt en flaske bitter til Aaen i dagens anledning.

- Det synes jeg alligevel, at der er en del humor i, siger Frank Aaen.

- Jeg kan ikke klage over den behandling, jeg har fået. Der har været nogle enkelte gange med lidt gnister. Det skal der også have været, ellers havde det været for kedeligt, lyder det fra Frank Aaen.

Læs: Nekrolog: Den elegante bisse

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere