Farum-rapport: 4.622 kroner per side

Den 12.546 sider lange rapport fra Farum-kommissionen har været dyr - Totalpris 53,4 millioner kroner. Men det er kun det seneste officielle tal. Nu er der brugt 58 millioner. Det giver en sidepris på 4.622 kroner

10 år har Farum-kommissionen brugt på at blive færdige med deres arbejde.

Kommissionen blev nedsat efter det blev afsløret, at Peter Brixtofte i en årrække havde ført en kreativ administration i Farum Kommune, hvor han var borgmester.

Farum-kommissionen har haft til opgave at undersøge og redegøre for det samlede begivenhedsforløb, som knytter sig til de beskrivelser og påstande, der er fremkommet i medierne og den offentlige debat, om en lang række kritisable forhold vedrørende Farum Kommune i perioden 1. januar 1990 til kommissionens nedsættelse den 6. august 2003.Læs også: Her er hele Farum-rapportenKommissionen blev nedsat i 2002 af S, SF og DF uden om den daværende V-K-regering.

Ventre raser
Og de mange års arbejde har ikke været billige. 53, 4 millioner har den 12.546 sider lange rapport kostet. Det giver en sidepris på 4.256 kroner.

Det er den seneste officielle pris - med 22,5 millioner kroner i lønningen og 20 millioner kroner til advokater.

- Tallet er nu nærmere 58 millioner kroner, siger særlig rådgiver i Justitsministeriet Jakob Thune til ekstrabladet.dk.

Det vil så betyde en 'side-pris' på 4.622 kroner.

Justitsministeriet sælger rapporten i trykt form. Her er prisen 2.000 kroner. De skal altså sælge 29.000 eksemplarer for at få pengene hjem igen.Læs også: Farum-sagen: Det skal være lettere at fyre borgmesterDet har fået Venstres formand Lars Lykke på banen:

- Man kan vist godt sætte spørgsmålstegn ved den måde at bruge skatteborgernes penge på. Specielt når man betænker, at regeringen ingen energi vil bruge på at belyse Sass-sagen, Sohn-sagen eller de nye oplysninger om en nulevende, dansk Stasi-agent. Hvad gemmer sig mon bag denne prioritering?, skrev Venstre-formanden tidligere på dagen på sin facebook-profil.

Hvad synes du – er det pengene værd at bruge 58 millioner kroner på en kommission?

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere