Villy skulle have scenen for sig selv

Søvndal fik ene mand lov til at fremlægge, at der kommer billigere kollektive billetpriser.

Nok var det statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), der i går forsikrede, at der ville komme 'en rigtig god løsning' på føljetonen om betalingsringen.

Men ekstrabladet.dk erfarer, at man internt i regeringen besluttede, at SF-formand Villy Søvndal skulle have scenen for sig selv, da løsningen skulle fremlægges i dag.

Derfor tonede Søvndal fra morgenstunden frem på TV2 News og forklarede, at regeringen afsætter 500 mio. kr. til billigere kollektiv trafik i hele landet. Dog uden at komme ind på, hvad det konkret kommer til at betyde for billetpriserne.

Under valgkampen prydede Søvndal busser i København med løftet om, at det vil blive 40 pct. billigere at benytte den kollektive trafik.

Der vil da heller ikke komme et egentligt pressemøde, hvor statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) uddyber regeringens løsning, der dropper betalingsringen.

Møde i Finansministeriet
Det ligger desuden fast, at regeringens støtteparti, Enhedslisten, skal til møde om kollektiv trafik i dag kl. 11 i Finansministeriet.

Her kan der meget vel blive talt med store bogstaver. Enhedslisten har nemlig slet ikke været tilfreds med forløbet, der har ført til, at betalingsringen er droppet

0 kommentarer
Vis kommentarer