Dorthe på ringen: Dejligt den er væk

Dorthe Lindahl kunne se frem til at bo lige uden for betalingsringen, så hun er glad for, at den ikke kommer, men påpeger at problemerne stadig skal løses

Dorthe Lindahls lejlighed på Strandvejen 143 i Hellerup ville have ligget få meter nord for betalingsringen. (Fotos: Lærke Posselt og privatfoto, Grafik: Magnus Bjerg)
Dorthe Lindahls lejlighed på Strandvejen 143 i Hellerup ville have ligget få meter nord for betalingsringen. (Fotos: Lærke Posselt og privatfoto, Grafik: Magnus Bjerg)

- Det er da dejligt, er Dorthe Lindahls første kommentar til, at betalingsringen alligevel ikke bliver til noget.

ekstrabladet.dk talte med hende i februar, da hun stadig regnede med, at få betalingsringen som nær nabo til sin lejlighed på Strandvejen 143 i Hellerup.

Dengang sagde hun:

- Jeg er faktisk temmelig chokeret over, at man vil lægge den lige her. Der er jo ingen muligheder for parkering, og trafikken er i forvejen temmelig voldsom her. Fremover bliver det kun mere besværligt for ambulancer og anden gennemkørsel at komme igennem, hvis endnu flere skal parkere her.

Læs, hvad hun sagde dengang:

Se også: Betalingsringen: Øv, jeg bliver 'sat udenfor'

Men nu er tonen anderledes positiv.

- Jeg er meget godt tilfreds med, at det ikke bliver til noget. Jeg har jo været imod den, siger hun og forklarer hvorfor:

- Det hele har været alt for vilkårligt og er overordnet en dårlig idé.

Rart med politikere der lytter
Hun peger på, at forældre i hendes nærområde ville komme til at bruge rigtig mange penge på at køre deres børn i skole. Samtidig er parkeringssituationen på villavejene i forvejen problematisk.

- Det var en forkert måde at gøre det på, men noget skal der gøres, siger advokatsekretæren, der er træt af, at det skal tage op imod 40 minutter for hende at komme til Kongens Nytorv med en overfyldt bus.

Læs også:

Se også: Søvndal: Det er ikke så ringe endda

I stedet for billigere billetter vil hun hellere have busbaner, flere busser og måske en gang i fremtiden roadpricing, 'hvis man kan finde ud af det'.

Hun er ikke imponeret af, hvordan Thorning og Søvndal har håndteret hele forløbet om betalingsringen.

- Selvom man kan sige, at Helle Thorning og Villy Søvndal står lidt småforslåede tilbage, synes jeg, det er godt, at de trods alt lytter. Både til omegnsborgmestre, interesseorganisationer og os borgere. Det er rart.

VIL DU SAVNE BETALINGSRINGEN?
Er du i modsætning til Dorthe Lindahl ked af, at betalingsringen ikke bliver til noget? Så send os din begrundelse og et foto af dig selv til magnus.bjerg@eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer