Måtte ikke aflevere gave til gebyrgribben

SF's ungdom var mødt op til Peter Straarups afskedsreception i Danske Bank, men de fik ikke lov til at overrække en 'regning' på tre milliarder kroner

SFU'ere forsøgte i dag at overrække en særlig gave til Danske Banks ordførende direktør, Peter Straarup, som nu går på pension. (Foto: SFU)
SFU'ere forsøgte i dag at overrække en særlig gave til Danske Banks ordførende direktør, Peter Straarup, som nu går på pension. (Foto: SFU)

Der var hverken boblevand eller kransekage til de fremmødte SFU'ere, da de i dag forsøgte at overrække en særlig gave til Danske Banks afgående direktør Peter Straarups afskedsreception i Danske Banks lokaler ved Holmens Kanal i København.

Med skatteminister Thor Möger Pedersens lillesøster, Gry Möger Poulsen, i spidsen ville de unge SF'ere give gebyrgribben Straarup en regning på tre milliarder kroner.

Læs også:

Se også: Du skylder 3 milliarder

- Det er det beløb, Peter Straarup og Danske Bank ikke betalte i skat for 2009 og 2010, siger Gry Möger Poulsen til ekstrabladet.dk.

Men SFU'erne fik aldrig mulighed for at overrække gaven.

- Vi måtte desværre ikke komme ind og aflevere fakturaen personligt, men vi var dukket talstærkt op og overrakte fakturaen til en medarbejder, fortæller SFU-formanden Gry Möger Poulsen.

1 af 2 Her til og ikke længere. SFU'erne måtte overrække gaven til en medarbejder i Danske Bank. (Foto: SFU)
2 af 2 SFU'ere forsøgte i dag at overrække en særlig gave til Danske Banks ordførende direktør, Peter Straarup, som nu går på pension. (Foto: SFU)
0 kommentarer
Vis kommentarer