Vestager: Nej til debat med unge kritikere

Margrethe Vestager har takket nej til tv-debat med talsperson for Socialistisk Ungdomsfront, der i annonce spørger om hun er 'i lommen på bankerne'

Egentlig var det en kampagne, bakket op af både SFs og Socialdemokraternes ungdomsafdelinger.

Men så fik Helle Thorning-Schmidts spindoktor, Noa Redington, regeringspartiernes unge til at trække sig.

Så måtte Enhedslisten til lommerne, for at få finansieret annoncen, alene på vegne af Socialistisk Ungdomsfront, som de har et samarbejde med. Annoncen er trykt i dag i Ekstra Bladet.

Det fik redaktionen bag 'Aftenshowet' til at foreslå Margrethe Vestager, at hun i aften mødte op i studiet for at drøfte finansskatten med talspersonen for SUF, Annika Holm Nielsen.

Men hun har takket nej, hvilket SUF håner på deres Facebook-profil.

De kalder det underligt, at ministeren - der jo kan være forhindret - ikke vil diskutere. Ikke mindst fordi hun forleden til Politiken sagde, at 'Socialistisk Ungdomsfront er holdt op med at argumentere'. Avisen fastslog, at hun 'ikke rystede i bukserne, men på hovedet'.

Den radikale minister afviste, at kampagnen kan skade samarbejdet mellem regeringen og Enhedslisten, der 'jo ikke kan gøres ansvarlige for, hvad deres ungdomsorganisation gør'.

- Når man griber til sådan noget og bruger penge på det – det er jo ikke gratis at føre sådan en kampagne – så er det jo fordi, ens argumenter ikke slår til, siger hun til avisen.

Hendes egne argumenter kommer tv-seerne til at undvære i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer