Brugte 16 mio. på valgkamp

Liberal Alliance vil ikke fortælle, hvor meget Saxo Bank spytter i kassen

Anders Samuelsen og resten af  Liberal Alliance brugte 16,1 millioner kroner alene på annoncer i valgåret 2011. (Foto: Jakob Jørgensen)
Anders Samuelsen og resten af Liberal Alliance brugte 16,1 millioner kroner alene på annoncer i valgåret 2011. (Foto: Jakob Jørgensen)

Hårdt presset indrømmer Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen nu, at partiet har brugt hele 16,1 millioner kroner alene på annoncer i valgåret 2011.

Ganske imponerende for et parti, der frem til valget alene havde sølle tre mandater.

- Vi har brugt 16.150.000 kroner på annoncer i 2011. Det tal vil blive fremlagt på vores landsmøde næste måned, oplyser Anders Samuelsen over for Ekstra Bladet.

Det er første gang at Samuelsen sætter tal på hvor mange penge partiet har fyret af på valgannoncer i valgåret.

Under valgkampen nægtede Samuelsen hårdnakket at oplyse hvor mange millioner partiets absolutte hovedsponsor Saxo Bank spyttede i partikassen, og det nægter Samuelsen fortsat.

- Det oplyser vi ikke
- Vi oplyser ikke, hvad de enkelte bidragydere har givet os. Men jeg er stolt af hver en krone. Der er 15-20 bidragydere, der har givet mere end 20.000 kroner.

- Men når vi nu ved, at LA har brugt 16,1 millioner kroner i 2011 alene på annoncer, så står det jo også klart, at Saxo Bank må have givet LA et meget stort to-cifret millionbeløb- . Hvor meget har Saxo Bank spyttet i kassen?

- Det oplyser vi ikke. Spørg Saxo Bank.

- De vil ikke oplyse bidragets størrelse....

- Det vil vi heller ikke, fastslår Anders Samuelsen over for Ekstra Bladet.

Læs mere i Ekstra Bladet søndag

1 af 2 Men Samuelsen vil ikke ud med, hvor meget Lars Seier Christensen og Saxo Bank har bidraget med. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Anders Samuelsen og resten af Liberal Alliance brugte 16,1 millioner kroner alene på annoncer i valgåret 2011. (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer