DF hacket igen igen

Hackergruppen Anonymous slår igen til mod Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti angribes endnu en gang af hackergruppen Anonymous (Screenshot)
Dansk Folkeparti angribes endnu en gang af hackergruppen Anonymous (Screenshot)

Dansk Folkeparti er ikke gode venner med hackerne Anonymous, der kort før middag endnu en gang har hacket partiets EU-hjemmeside, som særligt deres medlem af Europaparlamentet, Morten Messerschmidt, benytter sig af.

Det er kun få dage siden, at partiet fik ryddet op efter det seneste angreb, men nu er den altså gal igen.

På hjemmesiden mødes man af en stor grafik, der siger 'Gi' os Danmark tilbage - we are the 99 percent' og nedenunder står der:

'I kunne ikke siden vores sidste angreb, rette op på jeres sikkerhed. Bekæmp ACTA, for os alle. Ned med ACTA.'

LÆS OGSÅ:

Se også: DF-hjemmeside hacket

ACTA - eller Anti Counterfeit Trade Agreement - er navnet på en ny lovgivning om øget internetovervågning, som hackergruppen er stærk modstander af. Derfor mener Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard også, at det er dybt mærkværdigt, at gruppen angriber Dansk Folkeparti og Morten Messerschmidt i særdeleshed, når han på mange punkter er enig med gruppen.

- Det sjove er, at morten ikke uenig i deres synspunkt. Men om det er for at få mere reklame, det ved jeg ikke, siger pressechefen.

Han ved endnu ikke om Dansk Folkeparti vil politianmelde hackergruppen.

- Vi gider ikke det her pjat mere, så jeg vil da snakke med ledelsen om, hvordan vi kan løse problemet, og om vi skal politianmelde angrebet. Vi skal også have rettet op på sidens sikkerhed, men man må nok erkende, at hvis nogen virkelig vil hacke en hjemmeside, så kan man uanset, hvor meget man gør, ikke dæmme op for det.

Dansk Folkeparti har reageret noget hurtigere på hackerangrebet denne gang. Således var der ryddet op på hjemmesiden igen cirka en time efter angrebet.

LÆS OGSÅ:

Se også: DF har ryddet op efter hackere

0 kommentarer
Vis kommentarer