Annonce:
Annonce:

Thorning hang ud med politianmeldt rapper

Rapperen har opfodret til, at 'nogen' slår Pia Kjærsgaard ihjel. Statsminister har hans billede på Facebook

Annonce:
Følg Politik

Han er netop blevet meldt til Københavns Politi af Dansk Folkeparti efter i et interview at have opfordret til, at "nogen" slår partiformand Pia Kjærsgaard ihjel.

Men på statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) Facebook-side kan man se et billede af hende og den politianmeldte Nørrebro-rapper Kid ledsaget af teksten:

- Fik stor street creed derhjemme i går hos pigerne, da jeg havde mødt Kidd.

Billedet af statsministeren og den skotsk-danske rapper - samt billedteksten - er lagt på Facebook-siden mandag den 9. januar, klokken 03:09, efter at de begge dagen forinden havde været gæster i tv-programmet Clement Søndag.

- Pia er fucking klam. Jeg håber, nogen dræber Pia K., har Kidd ellers tidligere blandt andet sagt til folkene bag bloggen A Machine Life, der er havnet på youtube.

Annonce:

Den unge rapper - der også bærer navnet Nicholas Westwood - var efter eget udsagn dog meget fuld, da han i interviewet for et halvt år siden udtalte sig om Pia Kjærsgaard og EU-parlamentarikeren Morten Messerschmidt.

Pia Kjærsgaard ønsker ikke at udtale sig om sagen til ekstrabladet.dk. I stedet er meldingen fra partiets pressechef, Søren Søndergaard, at 'det er noget statsministeren selv på ligge og rode med.'

Skal passe på
At statsministre skal passe på, hvem de bliver fotograferet med, kan Helle Thorning-Schmidts forgænger på posten, Lars Løkke Rasmussen (V), tale med om.

Statsministeriet måtte i 2009 bede en fotograf om at fjerne et Facebook-billede af realitystjernen Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen, efter at de begge have gæstet tv-programmet "Det nye talkshow" med Anders Lund Madsen.

Lars Løkke Rasmussen forklarede dog efterfølgende, at anmodningen var sket uden hans viden - og han ikke havde noget problem med at optræde på et billede med realitystjernen.

Annonce:

- Landet har måske større udfordringer end et protræt af Sidney Lee, som indtil det billede for mig var en - og det beklager jeg, og det har min datter også påtalt det - ukendt person, forklarede den daværende statsminister.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: