Annonce:
Annonce:

Engell om Frank klam: Hans største problem er konen

Frank Jensen er gået i skjul efter sin julefrokost-sexsag. Han får ikke politiske, men private problemer, mener Ekstra Bladets Hans Engell. Henrik Qvortrup: Han skal være glad for, at der ikke er valg i morgen

Overborgmester-fruen Jane Frimand Pedersen hyggede sig sikkert mere ved Cirkusrevyen i år, hvor billedet er fra, end i julehyggen med Frank Klam (Foto: Mogens Flindt)
Overborgmester-fruen Jane Frimand Pedersen hyggede sig sikkert mere ved Cirkusrevyen i år, hvor billedet er fra, end i julehyggen med Frank Klam (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Politik

– Frank Jensens store held er, at der ikke er mange at konkurrere med. Der er ingen opposition på rådhuset, og der er to år til næste valg. Der kan ske meget, siger Hans Engell.

Ekstra Bladets politiske kommentator mener ikke, at Københavns Overborgmester Frank Jensen behøver at frygte en syngende lussing fra vælgerne.

Men han skal være glad for, at hans gramseri fandt sted i Danmark.

– I USA tør ingen politikere deltage i julefrokoster ud over i en meget snæver kreds. Men herhjemme har vi lidt længere line, siger Hans Engell.

Frank Jensen kan da godt få problemer ud af sit slikkeri og gramseri.

– Selvfølgelig kan det svække hans autoritet i en periode, mens hans største problem er den kæmpe skideballe, han får derhjemme, mener Engell.

LÆS OGSÅ - S-politiker: Vi må tale om Franks sex-sag

Annonce:

TV2’s politiske kommentator, Henrik Qvortrup, er på linje med Engell, når det kommer til bedømmelsen af de eventuelle konsekvenser.

– Han skal være glad for, at der ikke er valg i morgen. Og så tror jeg, at Helle Thorning er glad for, at han ikke sidder i folketingsgruppen, så hun både havde Carsten Hansen og Frank Jensen siddende, siger Qvortrup.

Som chefredaktør på Se og Hør var han i øvrigt med til at søsætte den første artikel om Frank Jensens sexchikanerier. Det skete i 2004, hvor ugebladet kunne berette, at han under en julefrokost opførte sig uterligt over for en studentermedarbejder fra Socialdemokratiets analyseafdeling.

Qvortrup ønsker dog ikke at kommentere sin rolle i den sag.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg har et andet job i dag, siger han.

LÆS MEGET MERE I EKSTRA BLADET I DAG

Ved du noget. mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: