Annonce:
Annonce:

Venstre sammenligner spindoktorer med lokalformænd

Venstre forsvarer partiets 'syge' spindoktorkultur ved at sammenligne problemet med en sag om en socialdemokratisk lokalformand

Ellen Trane Nørby, Venstres politiske ordfører, mener ikke, der har været en 'syg' spindoktorkultur i Venstre. (Foto: Folketingets tv)
Ellen Trane Nørby, Venstres politiske ordfører, mener ikke, der har været en 'syg' spindoktorkultur i Venstre. (Foto: Folketingets tv)
Annonce:
Følg Politik

Læser du denne artikel på din smartphone? Så hør lydfilen her

Der har været en 'syg kultur' i toppen af det tidligere regeringsparti Venstre.

Så klart lyder det fra Socialdemokraternes politiske ordfører og SF's finansordfører med henvisning til de seneste to sager, hvor to tidligere Venstre-ministres spindoktoktor anklages for magtmisbrug.

Men sådan en anklage hører slet ikke til i dansk politik, sagde Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, her til aften i TV-Avisens studie.

Og selv om der er tale om anklager om magtmisbrug mod to Venstre-ministres aller nærmeste rådgivere, ryster Ellen Trane Nørby på hovedet af kritikken:

Læs også: Engell: Gade slipper ikke

- Det svarer til at sige, at fordi Tommy Kamp (tidl. S-lokalformand og ven af Henrik Sass Larsen, red.) i Køge er anklaget af politiet for at have bestukket nogle folk på nogle cafeer i Køge, så svarede det til, at der var en syg kultur i hele Socialdemokratiet, sagde hun i aftenens 18.30-udsendelse.

Om Ekstra Bladets afsløring af, at eks-forsvarsminister Søren Gades (V) lækkede fortrolige oplysninger om en jægermission til Irak, siger SF's Jonas Dahl mandag aften:

- Det viser, at der har været en pilrådden kultur i den borgerlige regering og i særdeleshed hos Lars Løkkes Venstre i forhold til, hvordan spindoktorer agerer.

Men de to skandaler i Venstre-ministerier er altså ikke værre end sagen mod den tidligere lokalformand for S i Køge, mener Venstre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: