Annonce:
Annonce:

Engell: - Alt går i ged for spindoktorer

Det havde været pligtforsømmelse, hvis ikke Lars Løkkes og Troels Lunds spindoktorer havde talt sammen om Thornings skattesag, mener ekstrabladet.dk's kommentator

Annonce:
Følg Politik

- Én ting har de seneste dage da vist: Uanset hvor mange spindoktorer regering og opposition hyrer, så går det i ged. Folk går og tror, at spindoktorer kan alt og gør alt, og hvad ved jeg, og har trukket i alle trådene - gu' har de da ej, fastslår ekstrabladet.dk's Hans Engell. - Hvis en spindoktor havde bestemt, havde Lars Løkke da ikke stået og fået bøllebank for løbende tv-kameraer i går!
Læs: Thorning til regeringen: Hold reglerne!

Hans Engell er ikke forundret over dagens oplysninger om, at daværende statsminister Lars Løkke Rasmussens personlige rådgiver Michael Børsting drøftede den skattesag, som den daværende oppositionsleder Helle Thornings familie havde, med sin kollega, spindokter Peter Arnfeldt fra Troels Lund Poulsens Skatteministerium.
Læs: Løkkes rådgiver holdt møder om skattesag

Annonce:

- Ja, naturligvis har de talt sammen om den skattesag. Alt andet havde da været pligtforsømmelse!

Gud og hver mand talte om det
- Det ville have været dybt besynderligt, hvis det ikke var sket. Den sag var jo alt, alt for go' for den daværende regering til ikke at blive gennemdiskuteret - den var en foræring uden lige, siger Hans Engell, som også minder om, at gud og hver mand diskuterede Thornign/Kinnock-familiens skatteforhold i sommeren 2010.

- Det var vel også det, som Lars Løkke selv kom i tanker om, efter at han havde været igennem det besynderlige pressemøde på Statens Museum for Kunst i går?

Annonce:

Hvor var Løkkes rådgiver?
- Ja. Det mest ejendommelige ved dette meget ejendommelige pressemøde var da, at ingen tilsyneladende på forhånd havde regnet ud, at Lars Løkke ville få det spørgsmål, om han havde holdt møder om den sag, så han på stedet kunne have svaret det, han fandt ud af at sige på begge tv-kanaler i aftes: at selvfølgelig havde også han været til møder, hvor den sommers mest omtalte sag blev omtalt. Hvor i himlens navn var hans rådgivere henne? De indkaldte selv det pressemøde, så hvad havde de forestillet sig?
Læs: Løkke så overraskende trængt ud

- Kommer sagen til at skade Lars Løkke og Venstre vælgermæssigt?

Derfor vil det ikke skade Løkke nu
- Måske på lidt længere sigt. Ikke lige nu, mener Hans Engell.

- Hvorfor ikke?

- Fordi de blå vælgere synes, at det er noget pjat og helt forkert, at søgelyset nu skal drejes væk fra det, som de synes er vigtigt: at Helle Thorning og Stephen Kinnock efter deres opfattelse faktisk har gjort sig skyldige i skattesnyd.

- Og de, der synes, at det er for galt at lække sagen - de har hele tiden ment det. Men det kan være, at det ændrer sig, efterhånden som sagen bliver belyst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: