Annonce:
Annonce:

Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor overvejer at lægge sag an

Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor overvejer at lægge sag an mod skatteminister Thor Möger for injurier.

Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor overvejer at lægge sag an mod skatteminister Thor Möger for injurier(Foto: Miriam Dalsgaard)
Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor overvejer at lægge sag an mod skatteminister Thor Möger for injurier(Foto: Miriam Dalsgaard)
Annonce:
Følg Politik

Skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) risikerer nu at blive mødt med en injuriesag af Troels Lund Poulsens (S) tidligere særlige rådgiver Peter Arnfeldt.

I en skriftlig kommentar til Ritzau fastslår Peter Arnfeldt, at han ikke har forsøgt at påvirke Skats afgørelse i statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag. Han ser derfor frem til, at sagen nu skal undersøges af en kommission:

- Jeg har det fint med undersøgelsen og står til rådighed for kommissionen, da jeg på ingen måde har blandet mig i Skats afgørelse.

Læs også: Troels Lund: Jeg har intet at skjule

- Jeg vil svare på alt til kommissionen. Jeg synes dog, at skatteministeren har været lovligt langt fremme med at insinuere om min rolle og min person, og det vil jeg drøfte med min advokat, skriver Peter Arnfeldt i en mail til Ritzau.

Annonce:

Thor Möger Pedersen besluttede fredag at nedsætte en kommission, som især skal se på Troels Lund Poulsen og hans spindoktor Peter Arnfeldts rolle.

- Der er blevet rejst en række nye alvorlige spørgsmål. Der er sat spørgsmålstegn ved, om der har været politisk indblanding fra den tidligere skatteminister eller dennes rådgiver, siger Thor Möger Pedersen.

Læs også: Redegørelser lukker munden på topchefer

Men Peter Arnfeldt afviser, at han har blandet sig politisk i sagen:

- Min opgave bestod i at forberede, hvad den daværende skatteminister kunne sige, når afgørelsen, som lovet blev offentliggjort - uanset afgørelsens udfald. Jeg ser med fortrøstning frem til at sagen og min rolle belyses, skriver Peter Arnfeldt.

Han ønsker ikke at give flere kommentarer til sagen.

Ved siden af den kommende kommission undersøger politiet i øjeblikket, om man kan finde frem til den person, som sendte Helle Thorning-Schmidts skattesag til B.T.

Det er ulovligt at sende skattesagen videre, fordi der er tale om personfølsomme oplysninger.

Læs også: Løkke støtter undersøgelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: