Annonce:
Annonce:

Özlem klapper i om fattige

Aflyser stort opsat debat med Joachim B. Olsen her til morgen. - Der er blevet sagt, det der skulle siges

Annonce:
Følg Politik

SF’s Özlem Cekic aflyser nu en planlagt debat på BT med Liberal Alliances Joachim B. Olsen. De to havde ellers begge indvilliget i, at stille op til at tage telefoner og chatte med BTs læsere. Men det bliver altså ikke til noget, for Özlem føler, at der ikke er mere at tale om.

- Jeg har sagt det, som skulle siges, siger SF'eren til ekstrabladet.dk

HØR STATSMINISTERENS MENING OM FATTIGDOMSDEBATTEN - I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Özlem var i går ude i et regulært politisk stormvejr, og var i stort set samtlige medier og undskylde, og det er med den begrundelse af SF-politikeren nu aflyser.

- Jeg har været rundt og sagt undskyld hele dagen i går, og jeg føler ikke, at der er mere at komme efter nu. Der er jo ikke sket noget nyt siden i går, siger poltikeren, der lige nu sidder og svarer på nogle af de mange mails, som hun har fået fra folk rundt om i landet i forbindelse med sagen.

Annonce:

- Jeg har begået en fejl. Det er jeg ked af, og lige nu sidder jeg og svarer nogle af de mange mennesker, som er blevet kede af det.

Sagen tog for alvor fart i går, da Özlems eksempel på en fattig dansker viste sig at være knap så fattig.

Efter kvinden - som blev kaldt Carina - lagde sit budget frem i offentligheden, slog flere eksperter således fast, at kvinden ikke kunne betragtes som fattig.

Özlems Cekics modstander Joachim B. Olsen, var noget overrasket over, at de to politikeres debat på BT. ikke længere skulle finde sted.

- Hvad siger du til, at Özlem nu aflyser jeres debat?

- Aflyser hun? Nå, det var jeg ikke klar over, sagde en lettere forvirret Joachim B. Olsen, da ekstrabladet.dk fangede ham på hans kontor på Christiansborg. Den tidligere kuglestøder manede dog til besindighed.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at hun aflyser. Men jeg vil ikke have en overskrift, hvor der står 1-0 til Joachim, for denne her debat er simpelthen for vigtig til, at det bliver en personkamp mellem Özlem om mig, som den er ved at blive nu, siger Olsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: