Annonce:
Annonce:

Danskerne raser: En hån mod os, der arbejder

Et selvmål kalder flere danskere Özlem Cekics fremvisning af en fattig i Danmark

Foto: Maria Fonfara
Foto: Maria Fonfara
Annonce:
Følg Politik

Det er et selvmål af rang og en hån mod alle arbejdende danskere, når SF'eren Özlem Cekic bruger kontanthjælpsmodtageren Carina som et eksempel på fattigdom i Danmark. Hun er enlig mor og har været på kontanthjælp i adskillige år.

Det mener flertallet af de personer, der debatterer på SF'erens Facebook-side, efter hun og Joachim B. Olsen (LA) mødte hinanden til debat om fattigdom i Carinas lejlighed i København i går.

Læs også: Her er Carinas budget

Ud fra det budget, som Carina har lavet til politikerne, kan man se, at hun har godt 5000 kroner tilbage, når alle udgifter er betalt. Og med alle udgifter er vel at mærke også medregnet fodbold, hund og for 500 kroner hjemmerullede smøger.

Læs også: Joachim B. Olsen: Jeg brækker mig

Annonce:

- At udstille denne Carina som værende fattig er helt ude i hampen. Hun lever sgu da et anstændigt liv i en dyr lejlighed i indre København - mere anstændigt end mange i beskæftigelse. Hendes rådighedsbeløb er når boligudgifter på 8100 kr. cigaretter, medicin, hundemad og fodboldkontingentet ER BETALT. Hun er et herre dårligt eksempel på fattigdom, skriver Pia Tønning Nielsen på Facebook-profilen.

Til grin
Brian Hansen takker Özlem for at være til grin, fordi han passer sit arbejde.

- Hvor er det sørgeligt en idiot som mig ikke har forstået der er flere penge i kontanthjælp!!!!!!!!, skriver han, mens Daniel Friedberg giver flere taksigelser.

- Tak, så blev det overflødiggjort at uddanne sig! Ja der lever fattige mennesker i DK, Brønderslevfamilien var et eksempel på det. Men at der findes kontanthjælpsmodtagere, som har et større rådighedsbeløb om måneden end alm. lønmodtagere det er en skandale. Det er skræmmende, at der sidder så inkompetente politikere i det folketinget som åbenlyst ikke forstår noget!

Lone Rok Olsen mener, at Özlem gør det sværere for dem, der faktisk er fattige, med dette - dårlige - eksempel.

Annonce:

- Netop det her eksempel som Özlem lægger frem for hele Danmark, gør det absolut ikke lettere at være i klemme i systemet, tværtimod :-( Nu tror alle jo at det er et rent slaraffenland at være på kontanthjælp og så ovenikøbet være syg samtidig....Tak for at gøre manges hverdag endnu sværere :((

Det er ikke muligt at lave flere nye opslag på SF'eren Facebook-side, så debatten fortsætter under en karikatur-tegning af Joachim B. Olsen.

- At du sletter indlæg der er kritiske er godt nok en ommer, så skal du overvejer om du overhoved vil være folkevalgt i en moderne verden. I sidste ende bliver det kun være for dig selv og på valgdagen, skriver Mads Mitchell på Özlem Cekics private Facebook-profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: