Sass: Der kan komme flere underlige sms'er

Der kan have være sendt flere sms'er mellem Henrik Sass Larsen og rockeren Suzuki-Torben end dem, der er kendt

S-politikeren Henrik Sass Larsens kontakt til rockeren Torben Ohlsen (th.) har været mere omfangsrig, end den først blev fremlagt. (Arkivfoto: Bjørn Stig Hansen og TV2 News)
S-politikeren Henrik Sass Larsens kontakt til rockeren Torben Ohlsen (th.) har været mere omfangsrig, end den først blev fremlagt. (Arkivfoto: Bjørn Stig Hansen og TV2 News)

Rockeren Torben Ohlsen Jensen og politikeren Henrik Sass Larsen (S) har muligvis sendt langt flere sms'er frem og tilbage end dem, offentligheden på nuværende tidspunkt kender til. Sådan lyder det nu fra hovedpersonen selv, Henrik Sass Larsen.

- Jeg kan ikke garantere, at der aldrig mere dukker en sms-besked op, som jeg i dag har glemt, men som nu kan fremstå underlig.

- Som de fleste andre danskere kan jeg ikke huske alle sms'er modtaget og sendt for flere år siden, siger han i en e-mail til Ritzau.

Sass: Ved sgu ikke, hvordan han fik mit nummer

Hans udmelding kommer efter, at flere medier har fortalt om flere sms'er og telefonsamtaler mellem rockeren og politikeren end dem, Sass Larsen selv valgte at offentliggøre i et notat fredag.

Men trods dialogen mellem socialdemokraternes tidligere politiske ordfører og "Suzuki-Torben", så fastslår han, at han aldrig direkte har haft noget med rockere at gøre.

Glæder sig over den principielle debat
- Det jeg derimod kan garantere er, at jeg aldrig har haft relationer til rockere eller lignende grupper som har sat mig i et afhængighedsforhold til disse.

- Jeg er aldrig blevet truet af sådanne grupper, og jeg har aldrig tilbudt dem tjenester, skriver Henrik Sass Larsen.

- Jeg har tidligere opfattet min dialog med Ohlsen Jensen som en almindelig dialog med en borger i Danmark, som man skylder et pænt og ordentligt svar, som man skylder alle som henvender sig, siger han.

- I dag erkender jeg, at det var en fejl at gå i dialog med netop denne person, siger Henrik Sass Larsen.

Han glæder sig dog over, at sagen har rejst en principiel debat på Christiansborg om, hvor isolerede folketingspolitikere skal holde sig fra resten af Danmark.

Henrik Sass Larsen siger desuden, at betragter de overstående citater som sine afsluttende bemærkninger i forhold til sagen om sms-dialogen.

/ritzau/