Annonce:
Annonce:

Salafister: Derfor indfører vi Sharia i Tingbjerg

Ekstremisterne vil fjerne demokrati, frihed og alkohol fra gaden i det københavnske nordvestkvarter

Næstformand i 'Kaldet Til Islam', Abu Rasheed (tv.) ses her, da han agiterede mod at stemme til folketingsvalget i september. Foto: Kristian Linnemann
Næstformand i 'Kaldet Til Islam', Abu Rasheed (tv.) ses her, da han agiterede mod at stemme til folketingsvalget i september. Foto: Kristian Linnemann
Annonce:
Følg Politik

- Vi vil fjerne alt undertrykkelse fra Tingbjerg, dvs. den største undertrykkelse i dag, er demokrati, frihed osv…

Sådan skriver næstformand for salafisternes organisation Kaldet til Islam, Abu Rasheed i en mail til Ekstra Bladet. I mailen begrunder han, hvorfor de, som det kom frem tidligere i dag, finder det nødvendigt at indføre Sharia-lovgivning i Tingbjerg.

Læs: Islamister indfører sharia-zoner i København

Helt konkret medfører de islamiske ekstremisters indførelse af sharia, at de i fremtiden vil begynde at patruljere Tingbjergs gader i nattetimerne. Patruljen, der vil gå under navnet ”Et Shariah Patrulje”, vil have til formål at fjerne den forrådnelse af samfundet, som islamisterne synes, finder sted.

- Vi vil med Guds hjælp med vores tunge fjerne selv alkoholen, hårde stoffer på gaden, skyderier, overfald på folk, og især indbrud, som er meget kendt i Tingbjerg.

Annonce:

Flere kvinder med tørklæde gør os glade
Årsagen til, at det sker netop nu, er, at salafisterne, ifølge dem selv, har fået henvendelser fra flere af bydelens indbyggere, der ønsker deres hjælp.

- Vi vil kalde alle til islam, og som et resultat har vi set flere kvinder gå rundt med tørklæde, og flere unge praktiserer Islam, og det giver os et smil på læben, skriver Abu Rasheed videre i mailen.

Læs: Støjberg til ’vanvittige salafister’: Find et andet land

Salafisterne agter, at det hele skal foregå fredsommeligt, men de peger dog på, at de kan føle et behov for at beskytte sig.

- Vi, som muslimer, vil gerne leve i fred, så de som vil have fred med os, dem vil vi give fred til, men dem som ikke vil leve i fred med os, så er vi forpligtigede til at beskytte os fra deres aggression.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: