Jeppe Kofod højt på politikerdating

Læserne er mest enige med socialdemokraten Jeppe Kofod - men de vil ikke på date med ham

Bruger på ekstrabladet.dk er nogle kloge folk, mener Jeppe Kofod, MF for Socialdemokraterne. (Arkivfoto: Benjamin Kürstein)
Bruger på ekstrabladet.dk er nogle kloge folk, mener Jeppe Kofod, MF for Socialdemokraterne. (Arkivfoto: Benjamin Kürstein)

ekstrabladet.dk's valgspil Politikerdating har brugerne efter gammeldags quizforbillede mulighed for at stille spørgsmål om en række forskellige emner politikere, hvis identitet til at begynde med er ukendt.

Fredag formiddag havde brugerne stille 54.000 spørgsmål til de danske politikere for at finde ud af, hvem de helst ville på date med.

Sidst i spillet afsløres tre politikere, med hvem brugerne har mest politisk tilfælles.

Og i denne fase af ekstrabladet.dk's valgspil er den suverænt mest populære politiker Socialdemokraternes udenrigsordfører, Jeppe Kofod.

Men når der efterfølgende skal vælges mellem de tre muligheder til en potentiel date, må man helt ned på en niendeplads for at finde den 37-årige socialdemokrat.

- jeg er glad for, at de er så enige med mig i de politiske indhold. Det er også det, der betyder noget for mig. Det er nogle kloge mennesker, siger Jeppe Kofod til ekstrabladet.dk om det foreløbige resultat af Politikerdating.

Om sin skuffende niendeplads når det kommer til valg af date siger Socialdemokraten med et smil på læben:

- Jeg ville også være lidt kritisk med, hvem jeg tog på date med.