Annonce:
Annonce:

Johanne er brandvarm

Rød blok suverænt i spidsen for Ekstra Bladets Politiker-dating

Johanne Schmidt Nielsen er foreløbig klart i spidsen for Ekstra Bladets Politiker-dating. (Foto: Jens Dresling)
Johanne Schmidt Nielsen er foreløbig klart i spidsen for Ekstra Bladets Politiker-dating. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Politik

De unge kvinder er indtil videre de mest attraktive datingpartnere i Ekstra Bladets Politiker-dating, hvor du ud fra en lang række folketingskandidaters svar på en række spørgsmål om det danske samfund, bliver parret med en konkret politiker, der i hvert fald rent politisk burde være på bølgelængde med dig.

Læs også:Løkke vil afsløre læk i Helles skattesag

Under legen bliver politikerne alene identificeret som a, b og c, men til sidst bliver du bedt om at vælge ud fra politikernes svar, og først da bliver det afsløret, om du passer bedst sammen med venstres fartglade unge profil, Sophie Løhde eller Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll, der er blandt de politikere, du kan blive smedet sammen med.

Rød blok dominerer
Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen er foreløbig en suveræn nummer et og er den de fleste brugere vil på date med.

Annonce:

SF's Ida Auken er på en kneben andenplads, men set i et større perspektiv domineres de øverste ti pladser fuldstændig af oppositionspolitikere, så hvis resultatet af Ekstra Bladets Politiker-dating kan tages som udtryk for befolkningens holdning i al almindelighed, vil Helle Thorning-Schmidt & Villy Søvndal uden at hilse stryge forbi Løkke & co. på vej til regeringskontorerne.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Prøv selv
Har du fået mod på selv at prøve Ekstra Bladets politiker-dating og vil du bringe de borgerlige ind i Top 10, så læs videre her.

Måske husker du det nu hedengangne tv-program 'Knald Eller Fald' med Anders Frandsen var vært. Programmet gik ud på, at en fyr eller pige skulle stille spørgsmål til tre personer af det modsatte køn - uden at vedkommende kunne se de tre, der sad på den anden side af en skillevæg.

Læs også:Engell: Så få dig for fanden en revisor!

Her er konceptet det samme, bortset fra at du er personen på den ene side af skillevæggen, mens der på den anden side sidder tre af landets politikere. Du skal vælge at gå på 'date' med en af dem.

Annonce:

Du kan vælge en række spørgsmål, ud fra forskellige kategorier, som du stiller til dem. Herefter giver du de tre politikere svar smilies efter, hvor enig du er i svaret.

Til slut skal du så vælge den heldige, der kommer ud at nyde et godt måltid mad med dig - eller hvad man nu laver på en fiktiv (naturligvis) date.

Hvis du har lyst, kan du dele resultatet med dine venner, bekendte og familiemedlemmer på Facebook og Twitter.

Du starter spillet ved at trykke på 'Start'-knappen ovenfor.

Du kan også få 'Politiker Date'-spillet på din egen hjemmeside/blog. Så skal du blot inkludere denne HTML-kode på din side:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: