Babyboom i Folketinget

Babyskrål og valgkamp. Nu er endnu et medlem af Folketinget gravid.

- Jeg har mod på det. Socialdemokraten Julie Rademacher får nok at se til i efteråret med både fødsel og valgkamp. (Arkivfoto: Jonathan Bjerg Møller)
- Jeg har mod på det. Socialdemokraten Julie Rademacher får nok at se til i efteråret med både fødsel og valgkamp. (Arkivfoto: Jonathan Bjerg Møller)

Flere medlemmer af Folketinget får et hektisk efterår. Ikke nok med, at der bliver travlt med at hænge valgplakater op, de kommer også til at bruge tid på bleskift og babyskrål.

Socialdemokraternes ligestillingsordfører Julie Rademacher er det seneste medlem, der er gravid.

- Jeg skal føde til oktober, siger Julie Rademacher, der ikke lader sig skræmme af en valgkamp som enten højgravid eller med en nyfødt.

- Jeg har god opbakning fra både valgkampholdet og på den private front. Så det klarer vi. Indtil videre har jeg heller ikke haft nogle komplikationer, så jeg har mod på det.

Læs også: Det var Julie Rademacher, der fik Løkke til at se rødt

- Jeg har også fået et par trøstende ord fra Ulla Tørnæs, der fortalte, at hun havde født seks uger efter et valg. Så hvis der blev noget, skulle jeg bare sig til. Så skulle hun nok sige, at det godt kan lade sig gøre, siger socialdemokraten.

Hun har fundet en opskrift på, hvordan der bliver kræfter til det hele.

Andre gravide i Folketinget
- Jeg forsøger at holde mig i god form. Jeg har lige været nede og spinne med en af min gravide kolleger, Karina fra SF, siger Julie Rademacher.

Folketingets øvrige gravide kvinder er Karina Lorentzen Dehnhardt fra SF, Dansk Folkepartis Marlene Harpsøe samt den radikale Anne Marie Geisler Andersen.

Anne Marie Geisler Andersen har dog valgt ikke at genopstille.

SF's Ida Auken fødte i januar en søn.

0 kommentarer
Vis kommentarer