Kæk Per Ørum 'roser' DF for at at klappe i

Løkkes 90. mandat - Per Ørum Jørgensen - har endnu ikke besluttet sig for, om han stemmer med regeringen om grænsekontrollen

Per Ørum Jørgensen slås med sit enlige mandat for opmærksomhed og indflydelse - ikke mindst med og mod Dansk Folkeparti. (Foto: Jens Dresling)
Per Ørum Jørgensen slås med sit enlige mandat for opmærksomhed og indflydelse - ikke mindst med og mod Dansk Folkeparti. (Foto: Jens Dresling)

Kristendemokraternes enlige folketingsmedlem, Per Ørum Jørgensen, beslutter først fredag morgen, om han stemmer med regeringen i spørgsmålet om grænsekontrol, og skal han det, så skal Dansk Folkeparti opføre ordentligt.

- Jeg er jo ikke bundet af Dansk Folkeparti, som regeringen er, og når Pia Kjærsgaard går ud og fortolker denne aftale helt forkert i forhold til, hvad vi har aftalt, så er jeg nødt til at sige det, som det er, siger han til Nordjyske.

Og med Per Ørums lurepassen er Lars Løkkes flertal i Folketingssalen atter i fare, når politikerne fredag stemmer om aftalen om øget grænsekontrol.

Læs også: Lille Per er sur på Pia

DF-formand Pia Kjærsgaard og Per Ørum Jørgensen har på skift luftet tanken, at den anden nok trænger til sommerferie. Men nu siger Per Ørum til Nordjyske om DF.

- De skal have ros for at have stukket piben ind. Det klæder dem, og det var sådan set det, jeg efterlyste.

Hos de radikale minder næstformand Morten Østergaard om, at stemmer Per Ørum Jørgensen med regeringen fredag, er han i samme båd som Dansk Folkeparti.

Kristendemokraterne ligger i meningsmålingerne langt under spærregrænsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer