Villy scorer yngre kæreste

Det er ikke kun udsigten til en ministerpost, der gør Villy Søvndal (SF) glad for tiden - det gør hans nye yngre kæreste også

Villy Søvndal har god grund til at smile for tiden. Kvinden til højre ikke Søvndals nye kæreste. (Foto: Jens Dresling)
Villy Søvndal har god grund til at smile for tiden. Kvinden til højre ikke Søvndals nye kæreste. (Foto: Jens Dresling)

Hvis partimand Villy Søvndal smiler lidt mere skævt for tiden end normalt, så er det ikke kun meningsmålingerne, han tænker på.

Den 59-årige SF-formand har nemlig scoret en ny ung kæreste på 41, skriver BT.

Læs også: Villys eks-kone flytter ind

Hun hedder Heidi Perto og bringer en datter på syv år ind i Villy Søvndals hus i Sdr. Bjert.

Efter sin skilsmisse fra Laila Rifbjerg sidste år er Villy nemlig forelsket igen.

- Ja, i høj grad. Jeg var meget optaget af Heidi, og det var vist gensidigt. Men man bliver nok mere forbeholden med alderen. Jeg har i hvert fald brændt fingrene et par gange, så bliver man mere forsigtig og overvejer tingene mere. Men jeg kan ikke forestille mig, at jeg skulle være single resten af mit liv. Så det er jeg rigtig glad for, siger han til BT.

Læs også: Kvinderne vil ha' Villy

Han afviser at den store aldersforskel betyder noget. De kan nemlig begge lide den samme musik som Gnags, Sebastian og Fink Floyd. Men hun har da også præsenteret ham for nye ting, han lige skal have lov at orientere sig i.

Til daglig er Heidi Perto psykolog på ungdomspsykiatrisk afdeling på Kolding Sygehus.

Privat er hun blevet præsenteret for Søvndals tre børn fra hans tidligere ægteskaber. Efter sommerferien er det kun den 18-årige Mads, der er hjemmeboende.

Villy Søvndal erkender, at hans liv med Heidi Perto aldrig bliver normalt, når han både er partiformand og efter sommerferien sandsynligvis også minister.

- Heidi ved godt, at jeg har et meget travlt liv. Og jeg er meget væk i København en stor del af ugen. Det er en grundforudsætning. Hun har selv været alene nogle år med Mia og på den måde er hun vant til, at der ikke er en daglig partner i huset. Det kan sagtens fungere for os begge to, siger han til BT.

Heidi Perto stemmer i øvrigt på SF.

0 kommentarer
Vis kommentarer