LA-kandidat: Pind er skadelig for København

Forskere skal have lov til at kritisere regeringen uden at blive hængt ud for det.

Søren Pind. (Arkivfoto: Rumle Skafte)
Søren Pind. (Arkivfoto: Rumle Skafte)

Den førte politik er skadelig for København i den internationale konkurrence om virksomheder i vækst og højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft.

Så klart udtrykker advokat og folketingskandidat for Liberal Alliance Lars Berg Dueholhm sin kritik af Søren Pinds angreb på EU-forsker Marlene Wind.

Den tidligere Venstre-mand forstår i det hele taget ikke, at Danmark med en borgerlig-liberal regering er ved at lukke sig for omverdenen.

- Hvis man tager en tur til Kina og ser, hvor meget landet har udviklet i de sidste 20 år ... og herhjemme sidder vi og diskuterer, hvordan vi bedst muligt kan holde andre ude af vores land, siger Lars Dueholm til ekstrabladet.dk.

Han minder om, at København som Danmarks hovedstad ikke skal konkurrence med Kalundborg, men med Kuala Lumpur (Malaysias hovedstad).

For meget kolonihave-Danmark
- Og så nytter det ikke noget at opsætte grænsebomme og indføre pointsystemer.

Om udviklingsminister Søren Pinds udtalelser om Marlene Wind, siger den liberale advokat, der er opstillet i Københavns Storkreds:

- At kalde hende 'halv-Wind'; det er for plat og dumt i stedet for at tage en saglig debat.

Han mener, at Wind med sin viden som EU-forsker skal kunne kritisere regeringen, hvis hun finder grund til det.

- Hele debatten herhjemme går på, hvordan vi kan få mere kolonihave-Danmark og mindre konkurrence med New York, siger Lars Dueholm.

Søren Pind har selv udtalt, at han undrer sig over, at kommentaren, han skrev på sin lukkede Facebook-profil - med 4.000 venner - pludselig kom ud i offentligheden.

0 kommentarer
Vis kommentarer