Lund Madsen: 'Supermirakuløst Folkemøde'

Folkemødet på Bornholm sluttede i dag med Anders Lund Madsens forsøg på en afrunding med en minister som statist

Anders Lund Madsen opsummerer sammen med Inger Støjberg og socialdemokraten Jeppe Kofoed Folkemødet 2011. (Foto: ekstrabladet.dk)
Anders Lund Madsen opsummerer sammen med Inger Støjberg og socialdemokraten Jeppe Kofoed Folkemødet 2011. (Foto: ekstrabladet.dk)

For at hjælpe danskere, der ikke aner, hvad de skal mene om Folkemødet på Bornholm, kom komiker og tv-værten Anders Lund Madsen i dag med følgende bud:

- 'Supermirakuløst' og 'megafedt'.

En time inden han gik på scenen i Allinge, havde Anders Samuelsen samlet 60-70 standhaftige tilhørere samme sted. Bedre gik det for Lille Madsen, der som Folkemødets afslutningevent fik godt 500 bornholmere til at grine og klappe på den forblæste plæne.

Læs også: Thorning: Hold snitterne fra vores hindbærsnitter

Til at hjælpe sig med at opsummere den første udgave af Folkemødet havde Lund Madsen den bornholmske MF Jeppe Kofoed og beskæftigelsesminister Inger Støjberg.

- Vi har med Folkemødet skabt demokratisk danmarkshistorie og udvidet demokratiet, sagde Jeppe Kofoed.

Læs også: Blikkenslagertenoren vandt over købesex

Ministeren, der roste de mange frivillige, dukkede først selv op til Folkemødet i sidste øjeblik, efter møder nede i Europa.

- Faktisk stod jeg på den hollandske ambassade i Luxembourg og fortalte mine kolleger om Folkemødet, sagde Inger Støjberg begejstret.

Anders Lund Madsen noterede ivrigt på en planche, han senere foldede sammen og gemte væk og indskød, at han var i København i går:

- Og på Trianglen var der altså folk, der ikke havde hørt om Folkemødet.

Da politikerne og komikeren var blevet enige om, at Folkemødet har været supermirakuløst, takkede de alle af og overlod scenen til Bornholms borgmester, Winni Grosbøll (S), der sammen med bornholmerne sang 'Du danske sommer jeg elsker dig'.

Næste år 13.-16. juni gør de det hele igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer