Fleggaard-logo over alt på Helles leasing-aftale

Den tyske, lave moms fremgår også af S-formandens leasing-aftale se aftalen her

Helle Thorning sparer på momsen. (Foto: AP)
Helle Thorning sparer på momsen. (Foto: AP)

Helle Thorning-Schmidt kan ikke have været uvidende om, at hendes WV var leaset hos tyske Fleggaard.

Det leasing-materiale, som S-formanden fik fremsendt, var nemlig fyldt med store, fremtrædende 'Fleggaard Leasing'-logoer over alt.

Det fremgår også tydeligt, at det materiale, som Helle fik fremsendt, før hun skrev under på leasing-aftalen, at hun alene betalte tysk moms - kaldet Mehrwertsteuer og forkortet MwSt.

Det fremgår også tydeligt af leasingaftalen, at der skulle betales 19 procvent i moms - ikke 25 procent, som er den danske momssats.

Auto-direktør bekræfter
ekstrabladet.dk fingerede i dag interesse for at lease i VW hos Fleggaard - og fik fremsendt leasingaftale og leasing vilkår.

Hos Autohuset i Glostrup, som Helle alene havde kontakt med i forbindelse med leasing-aftalens indgåelse, oplyser direktør Michael Therkildsen over for ekstrabladet.dk, at man her alene anvender Fleggaards leasing-materiale:

- Vi anvender deres materiale. Vi har intet selv, oplyser direktøren.

Dermed er det fuldstændig udelukket, at S-formanden ikke har været bekendt med, at hun leasede sin WV Fox i Tyskland - og til lav, tysk moms.

Helle Torning sparer seks procent i moms ved at lease i Tyskland.

Ekspert i indirekte skatter, partner hos Ernst & Young Flemming Lind Johansen, har for Ekstra Bladet beregnet, at hvis 5000 privatpersoner leasede en bil magen til Helles VW Polo Fox, så ville staten miste ca. 122 millioner kroner i momsindtægter.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Helle Thorning sparer på momsen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer