Frank Jensen: - Trist nyhed

Overborgmester Frank Jensen beklager, at han med Bo Asmus Kjeldgaards afgang 'mister en god kollega'

Overborgmester Frank Jensen beklager, at han med Bo Asmus Kjeldgaards afgang 'mister en god kollega' . (Foto: Mogens Flindt)
Overborgmester Frank Jensen beklager, at han med Bo Asmus Kjeldgaards afgang 'mister en god kollega' . (Foto: Mogens Flindt)

- Det er en trist nyhed. Men der er tale om en alvorlig sag, og jeg forstår Bo Asmus Kjeldgaards beslutning. Reglerne skal overholdes, og det skal der ikke være tvivl om, siger overborgmester Frank Jensen (S) i en pressemeddelelse - som reaktion på, at SF's Teknik og Miljøborgmester Bo Asmus Kjeldgaard i eftermiddag valgte at trække sig på baggrund af Ekstra Bladets afsløringer af hans boligfusk og overtrædelse af valgloven.

Mister en god kollega
Overborgmester Frank Jensen beklager samtidig, at han 'mister en god kollega'.

- Ingen der har arbejdet sammen med Bo Asmus Kjeldgaard, kan være i tvivl om, at han brænder for København. Han har knoklet for byen og for, at københavnerne kan trives i en grøn og ren storby, siger Frank Jensen.

Villy Søvndal: Træls sag
SF's partiformand, Villy Søvndal, forstår Kjeldgaards beslutning om at trække sig.

- Jeg synes det er en træls sag. Jeg har først hørt om den i dag og forstår nu, at Bo Asmus har valgt at trække sig.

- Jeg ville da ønske at Bo Asmus havde fået styr på det her for længe siden, så set i det lys synes jeg det er en rigtig beslutning. Reglerne gælder selvfølgelig også for SF’ere , siger Villy Søvndal til ekstrabladet.dk

Læs i morgen alt om sagen i Ekstra Bladet - herunder den omfattende dokumentation af SF-borgmesterens bolig-fup, der i dag fik Bo Asmus til at smide håndklædet i ringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer