Kommission undrer sig over hemmelighedskræmmeri om Corydon

Der har været lukket døre under et af punkterne i skattesagskommissionen i dag - efterfølgende mener formanden, at det var en fejl

Lisbeth Rasmussen bliver i dag afhørt for anden gang i dag (Foto: Thomas Sjørup)
Lisbeth Rasmussen bliver i dag afhørt for anden gang i dag (Foto: Thomas Sjørup)

Dørene var lukket i skattekommission tidligere på dagen. Her skulle skattedirektør Lisbeth Rasmussen forklare overfor kommissionen om en samtale, hun har haft med nuværende finansminister Bjarne Corydon.

I sidste uge besluttede kommissionen, at der skulle være lukket døre, da Lisbeth Rasmussens bisidder havde forklaret, at der ville komme yderligere oplysninger frem om Stephen Kinnocks seksualitet. Men efter at have hørt Lisbeth Rasmussens forklaring, valgte formanden for kommissionen at forklare pressen, at de nu ikke længere var enige i dørlukningen:

- Vi mener ikke, at der overhovedet kom yderligere oplysninger om de punkter, end vi vidste i forvejen. Det rejser spørgsmålet, om vi kan omgøre beslutningen om dørlukning, sagde formanden Lars E. Andersen.

Hvornår det skal ske, ved formanden endnu ikke.

Flere af bisidderne bakkede formand Lars E. Andersen op - her i blandt Karolé Nemeth, der er bisidder for Troels Lund Poulsen. Da de blev hans tur til at give sin mening, gjorde han det klart, at han vil stille spørgsmål for åbne døre om det, der skete imens de var lukkede for offentligheden.kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen