Ups: S-politiker i kæmpe mail-bommert

Socialdemokraternes Bjarne Laustsen fik sendt intern mail ud til pressen - med krav om undskyldning fra Helle Thorning-Schmidt

Bjarne Laustsen var lidt for hurtig, da han sendte nyhedsbrev ud (Foto: Jan Sommer)
Bjarne Laustsen var lidt for hurtig, da han sendte nyhedsbrev ud (Foto: Jan Sommer)

Det var en lettere flov Bjarne Laustsen som ekstrabladet.dk fangede efter det er kommet frem, at han mener, at statsminister Helle Thorning-Schmidt skal sige undskyld til danskerne. Det var nemlig slet ikke meningen, at det skulle offentliggøres.

LÆS: S-politiker: Sig undskyld, Helle

- Jeg har lavet et nyhedsbrev siden 1992 - pressen har aldrig interesseret sig for det. Det har jeg udsendt til en fast kreds. Jeg havde en til at hjælpe mig med at samle adresserne, og der er så sket den fejl, at DR Nordjylland åbenbart er kommet på listen. Jeg har ingen bemærkninger til det overhovedet, siger Bjarne Laustsen.

- Nu er det jo ude. Hvad står der i det?

Se også: Uro i Helle T's bagland

- Jeg har skrevet et nyhedsbrev, hvor jeg giver min fortælling af hvad der er sket og hvad der skal ske fremad rettet. Det var et internt diskussionsoplæg. Jeg har ingen bemærkninger til det.

Det er ikke så tosset
- Du har skrevet det ud til en større gruppe - hvorfor vil du så ikke udtale dig om det?

- I er kun interesseret i den ene del af det. I er ikke interesseret i den del, hvor jeg faktisk siger, at det ikke er så tosset.

- Vi har jo ikke set brevet, så er det jo lidt svært.... Må vi få det hele?

- Nej, for der var ingen, der skulle have haft det.

- Men nu er det jo ude?

- Jeg går altså på Skagen Festivalen, og jeg giver det samme svar alle steder: Jeg har ingen bemærkninger, men jeg kan jo ikke løbe fra, at jeg har sendt det til Nordjyllands Radio.

- Men du mener vel, hvad du har skrevet?

- Jeg vil gerne på et senere tidspunkt diskutere nogle af de her ting. Jeg har bare givet mit bud på, hvad jeg synes, der er sket. Det har været irriterende, at der har været så mange sager, der har skygget for de gode ting. Det var altså bare et internt diskussionsoplæg, slutter Laustsen.

Ingen kommentar
ekstrabladet.dk har været i kontakt med flere af Socialdemokratiets politikere, der er valgt i Nordjylland, ligesom Bjarne Laustsen. Flemming Møller Mortensen har ingen kommentar, Rasmus Prehn vil tage diskussionen internt, og Simon Kollerup henviser til den politiske ordfører. Gruppenæstformand Ane Halsbroe-Larsen melder over SMS, at hun er på Roskilde Festival og først er tilbage tirsdag.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen