Ny trend: Politikere går page-amok

Pagehåret har indtaget Christiansborg med beskæftigelsesminister Mette Frederiksen som det seneste skud på den moderne stamme. Jim Lyngvild er dog ikke imponeret

I bunden ses fra venstre Mette Frederiksen, Benedikte Kiær og Ida Auken med deres tidligere frisure. De tre øverste billeder viser de unge damers nye page-frisure. COLLAGE: Magnus Bjerg (Fotos: TV 2, Facebook, Cathrine Ertmann/POLFOTO, René Schütze, Rumle Skafte, Jens Dresling/POLFOTO)
I bunden ses fra venstre Mette Frederiksen, Benedikte Kiær og Ida Auken med deres tidligere frisure. De tre øverste billeder viser de unge damers nye page-frisure. COLLAGE: Magnus Bjerg (Fotos: TV 2, Facebook, Cathrine Ertmann/POLFOTO, René Schütze, Rumle Skafte, Jens Dresling/POLFOTO)

Først var det miljøminister Ida Aukens lyse lokker, der blev halveret med vaterpas-godkendt præcision.

Så hoppede Konservatives kastantiefarvede kronprinsesse, Benedikte Kiær, med på den kantede vogn.

Og nu er det så blevet beskæftigelsesminister Mette Frederiksens tur til at lade sig klippe til den moderigtige frisure - pagehår.

Ekstra Bladets modediktator, Jim Lyngvild, er en stor fan af netop det look, der er inspireret af Pernille Rosendahl og Sharin Foo, men han er langt fra imponeret over de udgaver, der går rundt på de tykke gulvtæpper på Christansborg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu svinger Mette pisken

- Det er hotteste mode at have den page. Problemet er bare, at du skal eddermame have fjæs til det. Og du skal have personlighed til det. Og det har de bare ikke. I am sorry to say. Når man er født kedelig, så hjælper en frisure ikke på det. En page til en kedelig pige kommer jo bare til at ligne en folkeskolelærer fra 70’erne.

- Men hvorfor gør de det så, tror du?

- Det er klart, fordi man vil have lidt kant. 'Uha, nu har de smarte det, så nu skal vi også have det'. Det er bare kun forbeholdt nogen mennesker. Sådan er det. Kronprinsesse Mary prøvede også en kort periode at få en fiks lille page, men det gik heller ikke så godt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ida Auken springer ud som sanger

Derfor vil Jim Lyngvild give de tre modebevidste kvinder på Christiansborg det kærlige råd, som han giver alle kvinder.

- Klæd dig i det, der klæder dig. Find ud af, hvad der klæder dig. Lad være med at spekulere på, hvad modebladene siger er moderne, for hvis du ligner en idiot med det, så kan det jo være lige meget, om det er moderne, siger han og tilføjer:

- En af grundene til at det virker til Sharin Foo og Pernille Rosendahl er, at den ene er helt sorthåret og den anden er kridhvidhåret, så fungerer det. Det bliver et grafisk statement. Men med leverpostej-farverne falder det til jorden med et drøn.

1 af 2 Ekstra Bladets modediktator er vild med pagehår - bare ikke det der sidder på de unge Christiansborg-damer (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 I bunden ses fra venstre Mette Frederiksen, Benedikte Kiær og Ida Auken med deres tidligere frisure. De tre øverste billeder viser de unge damers nye page-frisure. COLLAGE: Magnus Bjerg (Fotos: TV 2, Facebook, Cathrine Ertmann/POLFOTO, René Schütze, Rumle Skafte, Jens Dresling/POLFOTO)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere