Ekstra Bladet hjælper SF med krigen

Når nu SF ikke selv kan, hjælper Ekstra Bladet partiet med at udnævne lederen af de tre politiske fløje

Ekstra Bladets SF-redaktion, Sverre Quist, Sophie Bremer og Anders Borup, er klar til at uddele priser til SF-fløjenes krigere (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ekstra Bladets SF-redaktion, Sverre Quist, Sophie Bremer og Anders Borup, er klar til at uddele priser til SF-fløjenes krigere (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SF LANDSMØDE, KOLDING (ekstrabladet.dk)

I flere uger har krigen mellem de tre fløje i SF raset.

Men endnu har hverken ’De nye arbejdere,’ ’De fodformede’ eller ’De grønne EU-fans’ endegyldigt vundet slaget om SF’s fremtid. Og det er heller ikke sikkert, at det sker på landsmødet, der slutter i aften.

Men en vinder skal der nu til. Om ikke andet, må det være på sin plads at udnævne den sande leder for hver af de tre fløje.

LÆS OGSÅ:

Ungdomsgruppen SUF er langt fra tilfreds med SF's kurs (Foto: Tariq Mikkel Khan) Dansk politik - 14. apr. 2012 - kl. 15:11 Kritikere: SF's politik er farlig

Er det eksempelvis Pernille Frahm, der har de bedst formede fødder, og dermed fortjener ærestitlen ’Landsmødets mest fodformede’. Eller skal det heller være den mere diskrete Meta Fuglsang, der stiller op til genvalg som næstformand eller måske den fra medierne så kendte Özlem Cekic?

Og hvad med De grønne EU-fans - hvem er egentlig den mest markante? Handelsminister Pia Olsen Dyhr, miljøminister Ida Auken eller måske den grå eminence Steen Gade?

LÆS OGSÅ:

Se også: Pernille stopper ikke med at tordne mod Villy

Og hvad med De nye såkaldte ’arbejdere’ - skal det være favoritten Villy Søvndal, eller skal han overhales indenom af sin unge komet skatteminister Thor Möger?

Lutter gode spørgsmål, som Ekstra Bladets SF-redaktion vil gå i tænkeboks for at finde gode svar på. Måske findes det helt uden for favoritfeltet.

Det endelige svar kan du læse i avisen og på nettet i morgen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere