Politisk ordfører glæder sig til det er slut

SF's politiske ordfører Jesper Petersen lagde ikke skjul på, at landsmødet er noget, der skal overstås

SF landsmødet i Kolding må gerne være omme, før det knap er begyndt, hvis det står til Jesper Petersen (Foto: Tariq Mikkel Khan)
SF landsmødet i Kolding må gerne være omme, før det knap er begyndt, hvis det står til Jesper Petersen (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SF LANDSMØDE, KOLDING (ekstrabladet.dk)

Det er nærmest ikke startet, før det gerne må slutte. SF's politiske ordfører, Jesper Petersen, lagde bestemt ikke skjul på, at det ikke er en fest at være til SF's landsmøde i år.

- Normalt kan jeg ikke få nok af landsmødet. Landsmødet måtte såmænd gerne vare en hel uge. Men denne gang glæder jeg mig også en lille smule til Landsmødet er vel overstået, sagde Jesper Petersen fra talerstolen og tilføjede:

LÆS OGSÅ:

Se også: Villys modfløje falder til patten

- Til vi har overstået politiske valg og personvalg på en god måde. Og til mit job som politisk ordfører igen mest handler om at gå i flæsket på de borgerlige. Til at arbejde for vores politik i regeringssamarbejdet, mere end til at kommentere på mere eller mindre kunstige interne konflikter og kreative politikforslag fra andre SF’ere.…

Landsmødet slutter søndag. Fredag aften står den på debat i salen, hvor godt 100 medlemmer har bedt om at få ordet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere