Manu Sareen blev syg for åben skærm

Ligestillings- og kirkeministeren forlod interview på TV2 da han fik det dårligt

De skulle have talt om bøsser og lesbiskes rettigheder på TV2 News her til morgen. Men midt i et live-interview om Copenhagen Pride rejste Ligestillings- og kirkeministeren Manu Sareen sig pludseligt op og hastede ud af studiet for øjnene af en overrasket studievært, Lasse Sjørslev.

Der blev tilkaldt en ambulance til TV2 på Teglholmen.

- Jeg har det fint nu, siger Manu Sareen til ekstrabladet.dk.

Smerter fra fodboldskade
Forklaringen på den dramatiske exit er dog mere stille og rolig. Ifølge Manu Sareen selv spillede han fodbold i torsdags, hvor han fik trykket nogle ribben. Derfor han havde taget noget smertestillende medicin sent i går aftes. Det var formentlig den medicin, der gjorde ham svimmel. Det forløb skriver ministeren også selv på Facebook her til formiddag:

- Kære alle, midt i et interview i morges på TV2 News om Copenhagen Pride blev jeg dårlig og måtte desværre forlade studiet midt i udsendelsen. (Undskyld til den forbløffede studievært Lasse Sjørslev). Jeg har det helt fint igen. Det korte ildebefindende skyldes sandsynligvis, at jeg har taget noget ret stærkt smertestillende medicin, som jeg ikke har kunne tåle. Forleden spillede jeg fodboldkamp og fik trykket nogle ribben. Nu tager jeg den lige med ro et par timer. God dag til jer alle – og god pride i øvrigt !!, lyder det.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen