DJ Encore ny pressecef for Vestagers tropper

Andreas Hemmeth, bedre kendt som DJ Encore, bliver ny pressechef for Det Radikale Venstre

Vestagers radikale tropper har fået ny pressechef. (Foto: Per Folkver)
Vestagers radikale tropper har fået ny pressechef. (Foto: Per Folkver)

Med hits som 'I see rigth through to you' har Det Radikale Venstre ansat en pressechef, der tidligere har bevist, at han formår at ramme folkedybet med sine budskaber.

Andreas Hemmeth, der hidtil har været særlig rådgiver for kulturminister Marianne Jelved (R), afløser ifølge Journalisten.dk Lars Bøgeskov som pressechef i Det Radikale Venstre.

- Jeg tager orlov fra kulturministeriet og er fungerende pressechef frem til 31. december. Det er det, der er at sige, siger Andreas Hemmeth.

Se også: Radikale 9 – 1 Dansk Folkeparti: Kirkeministeren kunne gå på vandet

Og den 34-årige spindoktor kommer med solid international, musikalsk succes i bagagen. Hemmeth er nemlig i folkemunde bedst kendt som DJ Encore, der fik sit gennembrud med singlen 'I see rigth through to you', der blev brugt som titelmelodien til Big Brother i 2001. DJ Encore nåede senere at få en succesfuld international dj-karriere og har solgt over 350.000 plader på verdensplan.

Andreas Hemmeth har dog også robust politisk erfaring og har udover rådgiverstillingen for Marianne Jelved tilmed nået at være spindoktor for Uffe Elbæk i få dage, inden Elbæk gik af som kulturminister i december sidste år. Hemmeth har også tidligere været ansat som pressechef i Det Radikale Venstre og skal nu igen varetage opgaven med at promovere Margrethe Vestagers tropper i pressen.

Han tager orlov frem til 1. januar fra sin stilling som pressechef og særlig rådgiver i Kulturministeriet.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen