Annonce:
Annonce:

Her dummer Manu sig: Reklamerer for sin børnebog på ministerkontoret

Manu Sareen Facebook-reklamerer for sin nyeste børnebog fra ministerkontoret - nu beklager han

Manu Sareen erkender, at det var en fejl at gøre reklame for sin nye børnebog fra eget ministerkontor. (Foto: Mik Eskestad)
Manu Sareen erkender, at det var en fejl at gøre reklame for sin nye børnebog fra eget ministerkontor. (Foto: Mik Eskestad)
Annonce:
Følg Politik

Manu Sareen bruger sit ministerkontor til at reklamere for sin seneste børnebog ’Iqbal Farooq og den lille havfrue’.

På Facebook-kontoen ’Iqbal Farooq’, der følges af ca. 1300 fans af de populære og storsælgende børnebøger, findes således flere videoer, hvor Manu Sareen gør reklame for nyeste nummer af Iqbal-serien, der udkom i mandags.

Videoerne er optaget på Manu Sareens ministerkontor i Ministeriet for Kirke og Ligestilling og lagt på Facebook-siden af redaktøren bag bogen. Filmklippene viser interview-bidder med Manu Sareen, der forklarer om den næste bog.

I alt fem klip er lagt op i maj – altså inden sommerferien, som Manu Sareen ellers har angivet som sin arbejdsperiode for den seneste Iqbal-bog. Alligevel kan kirke- og ligestillingsministeren i de små reklamevideoer allerede i maj gøre grundigt rede for plottet i den nye bog.

Annonce:

Bl.a. kan han fortælle, at ’der er nogen, der har spurgt om, jeg ikke kan røbe noget om den næste Iqbal-bog. Den kommer til at handle om den lille havfrue. Der er pirater med. Der er en russisk rigmand. Og nogle somaliere, der går fuldstændig amok med bazookaer og panserværnsraketter. Ellers er den stille og rolig.’

De lavede også minister-reklame

Manu Sareen har også reklameret for sine bøger på selve hjemmesiden for Ministeriet for Kirke og Ligestilling. Det skete, da en Facebook-opdatering fra Sareen, hvor han uploadede et billede af omslaget på den nye bog, blev indlejret på ministeriets ’feed’ over Sareens opdateringer.

Tidligere har talrige ministre fået store problemer efter at have gjort reklame for virksomheder og organisationer. Herunder tidligere fødevareminister Henrik Høegh (V), der deltog i en reklame for supermarkedskæden SuperBest, og først beklagede da statsminister Lars Løkke Rasmussen bankede ham på plads. Også den nuværende regerings sundhedsminister, Astrid Krag, fik problemer, da hun deltog i en PR-avis for diabetesprodukter.

Annonce:

Ekstra Bladet har spurgt Manu Sareen, hvorfor han bruger ministerkontoret til at reklamere for 'Iqbal Farooq og den lille havfrue'. Og kirke- og ligestilillingsministeren erkender, at bog-reklamen er en fejl.

- Det er en fejl, som jeg beklager, lyder det fra kirke- og ligestillingsministeren.

Du kan læse interviewet med Manu Sareen her.

Manu: Jeg beklager børnebogsreklame fra ministerkontor

LÆS HELE HISTORIEN OM MANU SAREENS MINISTERTJANS I EKSTRA BLADET ELLER eBLADET ONSDAG:

- Har skrevet fire bøger, men kun otte lovforslag

- Får kritik for at være uforberedt

- Tidl. kirkeminister: 'God vilje. Svag baggrud'

- Manu: 'Arbejder ikke så meget som i begyndelsen'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: