Enhedslisten: Vi har ikke lavet fest-brøler før

Partiet afviser at have lavet endnu en fest-brøler, da man bookede Søpavillonen til valgaften

Enhedslisten tillægger arbejdet i fagbevægelsen stor værdi, men Ekstra Bladet har afsløret, at de ikke altid selv får undersøgt i tide, om stederne, hvor de holder valgfester, har indgået overenskomst.

Spillestedet KB18 på Vesterbro i København, der skulle have stået for en valgfest lørdag for partiet, havde nemlig ikke tegnet overenskomst.

Se også: Brøler får Enhedslisten til at flytte valgfest

Det fik onsdag kampagnesekretær for Enhedslisten i København, Filip Soos, til at erkende brøleren og flytte festen til Medborgerhuset Kapelvej 44:

- Vi tjekker normalt altid, at der er overenskomst på de steder, hvor vi holder arrangementer. Det var ikke sket her, og det er en brøler. Så nu flytter vi festen.

Filip Soos valgte dog under samtalen med Ekstra Bladet umiddelbart at komme med endnu en bekendelse:

- Det gør det ekstra dumt, at vi har haft booket Søpavillonen til vores valgaften (19. november, red.), selvom de heller ikke havde en overenskomst.

Filip Soos understreger dog efterfølgende, at partiet ikke havde booket Søpavillonen, da de fandt ud af, at stedet ikke havde en overenskomst.

I stedet satte partiet straks tingene i bero og afventede, at stedet fik en overenskomst på plads. Da det var kommet i orden, kunne Enhedslisten booke feststedet til partiets valgaften.

Se også: Enhedslisten holder fest på spillested uden overenskomst

1 af 2 Hvordan Folketingspolitikerne fra Enhedslisten ser på de uheldige sager om manglende overenskomst står hen i det uvisse. (Foto: Mie Brinkmann/Polfoto)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere