Venstre vil samarbejde med indvandrerfjendsk parti

Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har indgået et valgforbund til regionsrådsvalget

Venstre kalder sig Danmarks liberale parti. Nu kan en stemme på dem til regionsrådsvalget i Syddanmark være med til at betyde højere indflydelse til den yderste højrefløj. Det skriver TV 2/FYN.

Partiet har nemlig sagt ja til at indgå i et valgforbund med Dansk Folkepart, Liberal Alliance og Frihedspartiet. Sidstnævnte et parti, som på deres hjemmeside skilter med, at være "det eneste parti, der vil afvikle integrationen og sende dem hjem, som ikke skal være her".

Bekymrer ikke
Men selvom Frihedspartiet har gjort deres fremmedhadske synspunkter meget klare, får det ikke Venstres spidskandidat Carl Holst til at ryste i bukserne.

- Det er det tidligere Fremskridtsparti. Ved sidste valg var De Radikale og Konservative også med i valgforbundet, siger han til TV 2/FYN.

Sandsynligheden for, at Frihedspartiet skulle høste flere stemmer på grund af valgforbundet er dog forsvindende lav. Deres stemmer ender højst sandsynligt hos Venstre, medmindre de får nok stemmer til at have en indflydelse på mandatfordelingen, når den skal gøres op i valgforbundet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere